上一頁下一頁
發新話題

[原創色文] 我和小姐的秘密約定 (#65 急求寫文題材一用)

收藏  |  訂閱
93  18.9k

引用:
原帖由 關隴集團 於 2015-10-30 08:17 AM 發表 查看引用來源

憑係咁兄這一句 , 我估兄台係90後 ... :smile_35:

係咁兄可能太後生拉 , 有D野未必明 , 正如上面講小弟都年過30 ,
上面果班女神除左江美人外 , 其實都只係大我1~5歲 ...
係我既角度 , 佢地又點可能係熟到透? ...
我心境真係90後,年齡就大好多,anyway大家要一同保持年青心,寫文都有衝勁d……go、go、go……

引用:
原帖由 係咁咦都中 於 2015-10-30 05:12 PM 發表 查看引用來源
我心境真係90後,年齡就大好多,anyway大家要一同保持年青心,寫文都有衝勁d……go、go、go……
如果係咁兄講既係真 , 咁應該有40碎 ... 但身為40碎大叔 ,
嫌30碎囡囡老 , 係咪唔係太合理???:smile_35:

引用:
原帖由 關隴集團 於 2015-10-30 11:35 PM 發表 查看引用來源

如果係咁兄講既係真 , 咁應該有40碎 ... 但身為40碎大叔 ,
嫌30碎囡囡老 , 係咪唔係太合理???:smile_35:
可頣4條6、海味睇怕就快50,咁都唔好

咁都唔老先真^^

引用:
原帖由 關隴集團 於 2015-10-30 03:54 PM 發表 查看引用來源
S兄  無巧兄 , 你兩位去左邊???:smile_47:
睇大將軍呢篇,我諗起自己篇太監左既色情家庭,將老花王同小姐貝兒套落去都好喎,果個高傲既白人女工人就係大奶姑啦

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2015-10-31 11:35 AM 發表 查看引用來源

睇大將軍呢篇,我諗起自己篇太監左既色情家庭,將老花王同小姐貝兒套落去都好喎,果個高傲既白人女工人就係大奶姑啦
無呢 ... 真係無呢 , 我無抄你呢:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

唔係話你抄,其實題材來去果啲野,就睇唔同作者演繹,唔係比高低,正如大將軍風格加在內又別有風味

引用:
原帖由 係咁咦都中 於 2015-10-31 11:25 AM 發表 查看引用來源

可頣4條6、海味睇怕就快50,咁都唔好

我平時J埋惠英紅架喎 , 咁點算???

唉...題材真係好重要,我自問(小鮮肉)其實好過呢篇,收視就相反

唉...題材真係好重要,我自問(小鮮肉)其實好過呢篇,收視就相反

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆