上一頁下一頁
發新話題

男友點樣都滿足唔到我 (updated P.2, p.4 #49)

收藏  |  訂閱
130  27.1k

可能你男友條野既形狀同你下面唔夾,刺激唔到你既G點
插令唔到你有高潮的話,可以搵玩具幫下我
可以試下叫你男友一路插你一路拎個震蛋震你豆豆
祝性生活愉快!

我記得你,好似幾個月前有出鋪,但我唔記得個鋪係講咩啦(因為冇扒文)
好奇問下,到底係呢個男友攪唔到你高潮定係個個男人都攪啊到你高潮呢?(我估應該係呢個男友攪唔掂你)
ps.個人認為就算長同大都未必係一定容易令到女人有高潮,但可以下下頂住紫宮呢樣係優勢。

睇下 D 性愛招數既movie 或者從中搵到新方法享受sex 樂趣
祝性生活愉快 .

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-2-8 02:35 AM 發表 查看引用來源
你既問題係唔係比男朋友插只會爽而唔會有高潮, 要高潮就只有自慰先有呢?

其實好多女仔都係咁, 要有高潮, 唔可以靠男人, 女人一定要識點先令自己易啲高潮, 好似係做愛既姿勢, 要唔要用工具等等
師兄講果個問題好啱 做愛爽極都唔會插到高潮
男友都話女人好難先可以噤禁高潮 啲AV係呃人嘅 所以餓都係自己搞掂啦
性愛姿勢都多嘅 係未試過玩具

引用:
原帖由 haaercuopmk 於 2016-2-8 01:31 AM 發表 查看引用來源
咁照理兩個都大食,應該好玩先係
佢係咪好易想扑?但同時好易滿足?

其實小妹都自認係大食妹:smile_40:
不過其實男人有時都出得幾快 好易就覺得夠
小妹都盡量自己搞掂就算
有時夜晚坐巴士見無咩人 都會乘機自慰下

引用:
原帖由 lkk9898 於 2016-2-8 02:00 AM 發表 查看引用來源
以前我也玩很多花款,又綑綁又冰火。

都有試過幫男友冰火口交
佢high到呢:smile_34:
而我最後就dry到呢:')

引用:
原帖由 6inch5 於 2016-2-8 02:36 AM 發表 查看引用來源
好明顯你男朋友征服唔到你,同埋你要玩得更癲更重口味先會容易高潮。所以其實一D都唔難,係你男朋友唔識點去滿足你啫:smile_34: :smile_34:
我男友玩嘅時候都好high 興奮都野野插到底
不過就算比佢矇眼綁手都好 佢都係同平時一樣
男上插完 轉後面 然後就射

引用:
原帖由 stan_kit 於 2016-2-8 03:38 AM 發表 查看引用來源
可能你男友條野既形狀同你下面唔夾,刺激唔到你既G點
插令唔到你有高潮的話,可以搵玩具幫下我
可以試下叫你男友一路插你一路拎個震蛋震你豆豆
祝性生活愉快!

試過佢太長 所以狗仔時候都插唔曬
有時候都會比佢插到下面腫又痛
究竟係佢太大 定我太窄:smile_39:

引用:
原帖由 性感打籮柚 於 2016-2-8 10:24 AM 發表 查看引用來源

師兄講果個問題好啱 做愛爽極都唔會插到高潮
男友都話女人好難先可以噤禁高潮 啲AV係呃人嘅 所以餓都係自己搞掂啦
性愛姿勢都多嘅 係未試過玩具

你係咪仲係好細個? 我聽啲有心得女仔講, 佢地細個時都好難或冇高潮, 年紀大啲後開始了解自己身體, 投入左性愛同埋自慰多左, 反而好敏感, 或者你試下買性玩具自己插下, 搵下有冇邊個位可以易啲高潮, 練習多啲再同男朋友溝下咁啦

講下我嘅曳曳故事先:smile_30:

話說有次小妹同現任去旅行 咁啱撞正嚟完m 餓到
沿途未到酒店 一直係噤喺佢耳邊洗腦
我:好餓呀(吹佢耳仔 lam幾下耳仔) 阿~ 好想比你插插 lam下大jj
佢:一陣你就知味道 喂到你飽曬
我:好阿 不過最驚你喂唔飽(捉住佢隻手喺波邊到摸下)

番到酒店 我第一時間就撲埋佢到
人地話女人40如餓狼 但小妹30都未有就噤樣 去到40仲得了:smile_13:
然後小妹好快就扒光男友身上所有障礙物
不斷又錫又lam 佢最敏感嘅位置
我:你餓左我好耐 bb好痕好想要
佢:噤曳 噤咸濕
我:食咗你 吸曬你啲日月精華 等你儲儲埋埋噤多精:smile_47:

經過一番言語上既挑逗 佢軟林林嘅jj 又變左又大又粗嘅jj
然後我當然好主動波咁開始品嚐佢嘅大jj
又lam下支棍 又啜同lai下龜頭 跟住再又成條含 含含下又去lam下袋袋
全程我一直用好淫 好肉緊既眼神 有有啲呻吟聲噤幫佢含
而佢會話好舒服 好正 佢每一下好低沉嘅享受聲 我都聽到下面流緊水

服侍完佢一輪之後
佢就開始進攻我 揸下小妹對波 啜下lin頭(每次佢淨玩波都玩好耐)
佢:bb好正 好咸濕 一陣用力點插你好無
我:好阿 bb等咗好耐 餓到好想搵野插自己
佢:唔俾你插自己 除非我望住 (之後佢摸落小妹下面) 噤快就噤多水 你睇你幾咸濕
我:(佢申隻手指入去) 阿~ 好舒服阿~ 阿~ 唔~
佢:(突登用指插去整點水聲) 咸濕妹 你聽下呢啲咩聲(奸笑) 噤快就噤多水
我:阿~ 耶~ 唔好噤 點聲好咸濕 (實際上小妹不知幾鍾意佢噤整 噤話我 不過現任太斯文 其實小妹想比佢話我淫妹 淫娃)

然後小妹已經忍唔住一野噤低佢 自己坐上去騎
我:阿~ 好正~ 好入阿(邊揸自己對波 邊騎)
佢就最鍾意揸小妹個大屎忽 擘大小妹八月十五插入點
我:阿~ 好想比bb打patpat~ 好想聽到比bb征服嘅聲
其實小妹每次聽到另一半打patpat嘅聲 覺得係小妹既淫聲之一 真係好high
好似比男人完全佔有 喺佢大發淫威之下 小妹好似比佢控制 佔有一樣

然後我捉住佢去間房嘅全身鏡
我:(好怕羞噤望住佢) bb係咪好鍾意望住黎插插 (然後將佢雙手放喺小妹條腰 再捉住佢大jj對準插入去) 阿~ bb好大阿~
佢:(好似癲咗噤 下下頂到最入)
我:唔好阿 阿~ (邊用個好可憐嘅眼神望住佢) 太入喇 阿~
佢:無得你嗌唔好(仲係噤打到我patpat啪啪聲)
我:唔~ 阿~ 噤望住自己好怕羞
佢:你睇你幾咸濕 屎忽又多肉 好好插
我:阿~ 插我~ 大力點~ 好想要阿~阿~ 唔~
最後佢野野隊到盡 好快就射曬喺入面

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆