上一頁下一頁
發新話題

與人妻再續前緣 (更新 #8, #16,#23, #24,#37,#39)

收藏  |  訂閱
41  12.9k

好正呀...呢D 玩法真係個個男人都想..

一來有人妻食, 2來坐係旁邊睇人妻表演!!!!!

唔知點解,一聴到個J字就好興奮

引用:
原帖由 koex 於 2017-2-6 09:52 PM 發表 查看引用來源

我當時都係咁諗。。。但真係比我扑中
佬→老公/男朋友?

人妻係大6人?

師兄,米玩啦

人妻去酒店自慰,視像比老公?

引用:
原帖由 bigbigbc 於 2017-2-7 01:44 PM 發表 查看引用來源
師兄,米玩啦

人妻去酒店自慰,視像比老公?
都話左某原因, J 身在酒店係合理嘅

我嬲嬲地企起身。。。
行埋床度想攞褲著番走人,反正齋睇無得搞條氣有 d 唔順,一伸手啫, J 知道我想做乜,就對住電話講 (喂,我過哂鐘啦,約左個客傾野,同你玩到唔知時間) 跟手就 shut down 左 wechat.

我個心有少少開心,但梗要扮下野,問佢玩到出哂水,仲乜收手 ?  真係約左客 ?J 條衰妹都唔答我,捉實我隻手就摸落黑絲度,(約乜鬼,咪約左你扑野囉) 我笑左一下,手感真係勁滑,我企上床,擺碌野係佢面前,佢都好醒目,開口就伸脷奶我龜頭,再含住個菇頂😁 正到我叫出黎,我一向唔自私,就話 (我想奶你隻鮑魚) 佢就放口轉身,我又訓低,玩起 69。。。。

原來好戲在後頭,有冇撕爛佢嘅絲襪?

引用:
原帖由 koex 於 2017-2-7 02:11 PM 發表 查看引用來源

都話左某原因, J 身在酒店係合理嘅
師兄:J是大陸人妻嗎?來港要住宿酒店?

引用:
原帖由 pc6983 於 2017-2-7 08:01 PM 發表 查看引用來源
原來好戲在後頭,有冇撕爛佢嘅絲襪?
其實最興奮係睇佢自慰比老公睇果陣。。。但睇到超硬無得搞好慘

引用:
原帖由 華大 於 2017-2-8 12:16 AM 發表 查看引用來源

師兄:J是大陸人妻嗎?來港要住宿酒店?
佢唔係大陸人,但在香港確係要住酒店,而佢老公呢期在外國

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆