上一頁下一頁
發新話題

del

收藏  |  訂閱
101  8.7k

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 cabayebb 於 2017-4-29 06:58 PM 發表 查看引用來源
試過288,幾好,磨到差d入埋
288#是手推的吗?可以玩到咁激可以試下,波路如何?

技師以貌取人, 不同客人不同服務, 這是殘酷現實

引用:
原帖由 stc77777 於 2017-4-30 08:02 PM 發表 查看引用來源
技師以貌取人, 不同客人不同服務, 這是殘酷現實
大叔唔係唔得,三哥咁既外型就得,我真係試過開門個陣,技師塊面黑左一黑.....

引用:
原帖由 SS000 於 2017-4-30 08:16 PM 發表 查看引用來源

大叔唔係唔得,三哥咁既外型就得,我真係試過開門個陣,技師塊面黑左一黑.....
實會有架啦,如果見到個客係彭于晏咁既樣,免費比你屌埋都得呀

引用:
原帖由 ykcyan 於 2017-4-30 06:17 PM 發表 查看引用來源

288#是手推的吗?可以玩到咁激可以試下,波路如何?
佢做環保,波路可以,係無上路

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-4-29 07:56 PM 發表 查看引用來源

MH好多生后客,所以D囡見你年紀大係會無咁開放!
其實都不會指數太低,可能你撞啱果件女無乜心機掛,
果D後生上鐘要睇心情
尋日就把撚火,去到玩手推既,咀去到頸都唔比掂,下面唔知係咪黎個D又係唔比掂,OK算,按背按左5分鐘就黎料
屌,我都算,明明mh手推就玩90分鐘,我計撚過60分鐘左右就響鐘,更住條女話夠鐘,我o撚哂咀
去洗手洗左勁撚耐,20分鐘先返黎,佢話沖撚左涼,dllm沖涼又唔撚講,仲話每次上完一個客都會沖一次,咁你d皮甩哂未
沖完返黎掂都唔比掂,完鐘即刻走撚左返香港

引用:
原帖由 cabayebb 於 2017-4-30 09:08 PM 發表 查看引用來源

佢做環保,波路可以,係無上路
我上次試過佢一次幾好,但係上次手推喎

引用:
原帖由 Messi_Vomit 於 2017-5-1 12:38 AM 發表 查看引用來源

尋日就把撚火,去到玩手推既,咀去到頸都唔比掂,下面唔知係咪黎個D又係唔比掂,OK算,按背按左5分鐘就黎料
屌,我都算,明明mh手推就玩90分鐘,我計撚過60分鐘左右就響鐘,更住條女話夠鐘,我o撚哂咀
去洗手洗左勁撚耐 ...
C兄比D提示係边个下次可以慳番

引用:
原帖由 ykcyan 於 2017-5-1 12:57 AM 發表 查看引用來源

C兄比D提示係边个下次可以慳番
唔公開喇,費事斷人米路,仲有可能我先係咁姐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆