DEL

收藏  |  訂閱
19  5.1k

樓主你個post令我諗起
我都係因為格雷而開始左一段我同以前個sp既關係

有傾計, 數月後有食過一次飯
引用:
原帖由 k_yoyo2000 於 2017-12-23 10:54 AM 發表 查看引用來源
我淨係想知事後你地有無再傾偈/見面??:smile_14:

不如約多個ching 左右夾攻

引用:
原帖由 CharlrsKatana 於 2017-12-24 12:43 AM 發表 查看引用來源
不如約多個ching 左右夾攻
我同佢都未有依個打算

真係好正呢個GAME, 俾心機令佢覺得好玩, 之後搵多個男, 左右夾佢真係有可能

引用:
原帖由 smartboy169 於 2017-12-24 03:30 AM 發表 查看引用來源
真係好正呢個GAME, 俾心機令佢覺得好玩, 之後搵多個男, 左右夾佢真係有可能
本意不在此呀,師兄

support!!!!另多謝你RE POST.但我個POST 唔知點解比版主移左去吹水區...  我成個POST 都講SEX WOR.......有人知點解?如果唔太煩, 可以代我PM問下版主一等閑人?   謝謝你

一等閑人

版規我都唔明, 哈..
引用:
原帖由 kk@cuhkssecrets 於 2017-12-25 11:32 PM 發表 查看引用來源
support!!!!另多謝你RE POST.但我個POST 唔知點解比版主移左去吹水區...  我成個POST 都講SEX WOR.......有人知點解?如果唔太煩, 可以代我PM問下版主一等閑人?   謝謝你

...

文筆OK, 故事有點假的感覺.:smile_o16:

引用:
原帖由 kk@cuhkssecrets 於 2017-12-25 11:32 PM 發表 查看引用來源
support!!!!另多謝你RE POST.但我個POST 唔知點解比版主移左去吹水區...  我成個POST 都講SEX WOR.......有人知點解?如果唔太煩, 可以代我PM問下版主一等閑人?   謝謝你

...
版規來來去去也只得幾條,
相信不難明解吧!

閣下之前的主題,
首先提到面書的某個專頁,
其實已經犯了宣傳其他討論區之限定,
不扣分是姑念閣下是新手,
但新手還新手,
基本上的規限一定要遵守。

閣下的主題,我翻看了兩遍,
很抱歉,甚也看不出如何可以「引人入性」。

引版的主題,
可以是故事文章,
可以是概念幻想,
先不說閣下之前主題內容有否抄襲成份,
感覺只是純粹是個人自吹自擂的自傳,
撥入成徵版又不是,
留在引版又是不對題,
最後唯入先移入尺度較寬鬆的吹水版,
不要少看「吹水閒聊」,
若是有質量的主題,
回覆量及關注度不會比引版低!

前往最後回覆