條女同口交……我唔小心……………………

收藏  |  訂閱
35  32.5k

引用:
原帖由 膠路難行 於 2017-12-31 10:10 PM 發表 查看引用來源
條女同我吹吹下時候,我因為尿急唔小心啡咗入佢個口,最後悲劇收場被佢打到仆街:smile_o03::smile_o03::smile_o03::smile_o03:
無切JJ?下次用保鲜纸包住先!

引用:
原帖由 膠路難行 於 2017-12-31 10:10 PM 發表 查看引用來源
條女同我吹吹下時候,我因為尿急唔小心啡咗入佢個口,最後悲劇收場被佢打到仆街:smile_o03::smile_o03::smile_o03::smile_o03:
樓主記得食藥,覆診

引用:
原帖由 SEW960I 於 2018-1-1 03:33 PM 發表 查看引用來源

都話左切完又生番咯😂😂😂

引用:
原帖由 walkerman12345 於 2018-1-1 04:05 PM 發表 查看引用來源

樓主記得食藥,覆診
我唔制呀!!!我唔食藥!!!我唔覆診😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

引用:
原帖由 膠路難行 於 2018-1-1 05:25 PM 發表 查看引用來源

我唔制呀!!!我唔食藥!!!我唔覆診😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ...
咁未未能食囉,關我咩事者。
你係要做白痴仔無人阻到你
不過,無你這些白痴仔我地又點會有戲睇呢!!

引用:
不明?玩前不去大小二便?🤔

引用:
下次比佢含時搽定多D蜜牙糖, 就算漏尿佢都唔會發覺, 仲會好味到全部吞晒落肚添:smile_30::smile_30::smile_30:

樓主做得好~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 leo-a 於 2018-1-3 02:39 AM 發表 查看引用來源

下次比佢含時搽定多D蜜牙糖, 就算漏尿佢都唔會發覺, 仲會好味到全部吞晒落肚添:smile_30::smile_30::smile_30:
有新意:smile_30:

引用:
原帖由 SEW960I 於 2018-1-1 03:33 PM 發表 查看引用來源

邊隻保鲜纸會好D???:smile_34::smile_34::smile_34:佳能定咩牌子??:smile_30::smile_30:

前往最後回覆