上一頁下一頁
發新話題

係朋友屋企搞野 (圖p.1)

收藏  |  訂閱
76  32.2k

引用:
原帖由 ating0208 於 2018-5-15 08:00 AM 發表 查看引用來源

著黎做gym好多男人望..
係邊到做gym 呀。我做果到無,我係「純」到做。妳呢?

寫得好好

係巴士都睇到硬晒:smile_47:

引用:
原帖由 PVGUY 於 2018-5-15 08:09 AM 發表 查看引用來源

係邊到做gym 呀。我做果到無,我係「純」到做。妳呢?
唔開名啦,有緣見到唔怕你黎叫我:smile_15:

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2018-5-15 08:24 AM 發表 查看引用來源
寫得好好
多謝:smile_o09:

引用:
原帖由 電梯變態的老闆 於 2018-5-15 08:44 AM 發表 查看引用來源
係巴士都睇到硬晒:smile_47:
硬哂咪有個帳篷咯:smile_47:

引用:
原帖由 ating0208 於 2018-5-14 11:17 PM 發表 查看引用來源
  • 既然我文筆咁差都有師兄叫我寫,咁我就寫多小小
    呢篇主要係寫番感受, 小甜
    上回講到位健身教練T
    因為佢係大忙人, 所以佢開既班愈黎愈小
    我地都慢慢小見左...仲有個原因係我想避開佢

同T由相處到同佢發生關係之後, 令我回憶番同ex既往事, 因為佢地兩個都有好多共通點, 我知道如果再繼續落去, 我會沈船

我ex叫A, 台灣人,比我大7年
    佢係英國讀書時朋友介紹
    我地一齊 ...
  • 剩係睇到嘴型都知係索女!

引用:
    原帖由 ating0208 於 2018-5-15 09:17 AM 發表 查看引用來源

硬哂咪有個帳篷咯:smile_47:
    等你去按下佢

引用:
    原帖由 ating0208 於 2018-5-14 23:17 發表 查看引用來源
    既然我文筆咁差都有師兄叫我寫,咁我就寫多小小
    呢篇主要係寫番感受, 小甜
    上回講到位健身教練T
    因為佢係大忙人, 所以佢開既班愈黎愈小
    我地都慢慢小見左...仲有個原因係我想避開佢

同T由相處到同佢發生關係之後, 令我回憶番同ex既往事, 因為佢地兩個都有好多共通點, 我知道如果再繼續落去, 我會沈船

我ex叫A, 台灣人,比我大7年
    佢係英國讀書時朋友介紹
    我地一齊 ...
    肉潤左喎, 嘿

引用:
    原帖由 bentayga 於 2018-5-15 09:23 AM 發表 查看引用來源

剩係睇到嘴型都知係索女!
    咁你都知!

上一頁下一頁
    發新話題
    前往最後回覆