兩年前,與引版師姐重逢,到今日仍然難以忘懷!

收藏  |  訂閱
20  7.3k

硬左

想睇丫,繼續打丫

師兄睇你既回憶我都諗起自己以前都有個人妻SP 重要有好正既32E 個時出親黎都係車震 

不過都成2年前.....因自己On9 而冇左
而家諗返都好回味

支持,好事「午夜夢迴」,也是一個幸福的享受,一生沒有東西可以「午夜夢迴」,則因沒有事情可以入其心扉..

引用:
原帖由 ilovetaylorb 於 2018-9-7 08:26 PM 發表 查看引用來源
同依位引版師姐既經歷真係一生人中最難忘...
幾年前係依度識左師姐,個陣初相識,我仲係一個讀緊大學既𡃁仔,但師姐就令我體會到性既刺激同享受,仲記得佢條脷...服侍我下面時既感覺,真係好舒服!
不過後來幾個月後就因為啲事就分開左,兩年後,我主動whatsapp聊番佢,好開心我同佢竟然仲有機會可以互相再交流,係依度先介紹下師姐先,師姐身材係微肥,但有肉得來係好睇,樣係甜美,皮膚好白好滑,雖然已為人 ...
繼續寫落去🤘

引用:
原帖由 ilovetaylorb 於 2018-9-8 09:26 AM 發表 查看引用來源
同依位引版師姐既經歷真係一生人中最難忘...
幾年前係依度識左師姐,個陣初相識,我仲係一個讀緊大學既𡃁仔,但師姐就令我體會到性既刺激同享受,仲記得佢條脷...服侍我下面時既感覺,真係好舒服!
不過後來幾個月後就因為啲事就分開左,兩年後,我主動whatsapp聊番佢,好開心我同佢竟然仲有機會可以互相再交流,係依度先介紹下師姐先,師姐身材係微肥,但有肉得來係好睇,樣係甜美,皮膚好白好滑,雖然已為人 ...
好幸福呀,以前都會交換電話
而家邊鬼度會呀:smile_43:

夠哂爽啦!

下文呢????????

有無師姐身才相睇呢

我都想有咁既艷遇

前往最後回覆