上一頁下一頁
發新話題

進階調教

收藏  |  訂閱
44  7.4k

幾滑WO

引用:
原帖由 xxDD999 於 2018-10-13 12:03 AM 發表 查看引用來源
我人夫一名,結婚10年,老婆算係保守型,我地同大部分夫妻一樣,耐咗就失去新鮮感,可能真係AV上腦,我開始發覺自己有分享老婆嘅癮,幾年前我開始行動,逐步調教老婆,希望將佢變為淫婦,滿足我變態嘅慾望

幾年來嘅努力,保守嘅老婆開始接受矇眼、玩具、前後門、拍相拍片呢d基本野,但我地仍然停留喺自己同自己玩嘅階段,男人當然得一想二,我開始喺網上結識志同道合嘅人,大家交流下調教心得,偷偷交換相睇,其中有部 ...
Support 師兄👍🏻非常羨慕死人了,期待更多相片,謝謝

引用:
原帖由 Stoned 於 2018-10-13 12:58 AM 發表 查看引用來源
師兄你好,我都有調教老婆,已經有一年多,宜家拍片影相露出剃毛都接受到,到近期我開始喺tumblr分享下同淫妻嘅性生活。師兄你講得啱,男人就係得一想二,近期我都有言語間話比佢聽想揾人返嚟一齊玩,但佢都未接受到!
師兄有興趣交流下嗎? ...
當然歡迎各位C兄C妹交流,有交流先有進步

我發覺老婆接受調教之後,夫妻關係好咗,大家坦白咗,起碼佢唔會擔心我出去偷食,因為佢知道我嘅興趣係搵人食佢,而且我地比以前搞多咗,有時我覺得多得滯添😂

我又提議老婆買多d性感底底比我影,我同佢講好多C兄想睇你着性趣內衣喎,女人都係貪靚,同埋鍾意人讚,過幾日佢就買咗一堆超性感內衣返嚟,當然又係我比錢啦

引用:
原帖由 xxDD999 於 2018-10-13 08:53 AM 發表 查看引用來源
我發覺老婆接受調教之後,夫妻關係好咗,大家坦白咗,起碼佢唔會擔心我出去偷食,因為佢知道我嘅興趣係搵人食佢,而且我地比以前搞多咗,有時我覺得多得滯添😂

我又提議老婆買多d性感底底比我影,我同佢講好多C兄想睇你着性趣內衣喎,女人都係貪靚,同埋鍾意人讚,過幾日佢就買咗一堆超性感內衣返嚟,當然又係我比錢啦 ...
呢d錢抵俾

女人肯俾人調教,果種慾念真係正爆

引用:
原帖由 晴天蝸牛 於 2018-10-13 10:11 AM 發表 查看引用來源

呢d錢抵俾
我話比多d錢,叫佢買多d

師兄你就幸福啦,我同老婆結咗婚差唔多十幾年啦,佢仲係咁保守呀

師兄果然厲害、佩服佩服

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2018-10-13 12:58 PM 發表 查看引用來源
師兄你就幸福啦,我同老婆結咗婚差唔多十幾年啦,佢仲係咁保守呀
慢慢來,氹下佢,耐咗大家都想有d情趣去維繫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆