百忍成金

收藏  |  訂閱
18  6.4k

咁都忍到,好嘢

放長線,屌大魚!

哈哈,驚破壞個氣氛嘛,同埋都幾覺得會有下次可以進入既機會

引用:
原帖由 smart_gentleman 於 2018-10-26 04:38 PM 發表 查看引用來源
好似有成年無寫過文啦, 今日心血來潮又有d得閒又諗起一d以前片段所以寫下,小甜勿插

是咁的,  幾年前係一個forum識到C.  初頭都係得閒時傾下v7, 天南地北乜都傾下。知道佢有另一半, 但好多時唔係HK工作, 亦懷疑另一半有出去滾, 所以都幾灰。如是者過左一段時間, 有一晚唔知傾開乜C話悶, 咁我就順口問下佢有無興趣遊車河, 佢ok喎, 我就開車去佢屋企附近接佢.  終於見到C真人啦, ...
慢慢來身心也要開發

D女把口話5好入, 其实好能想。

引用:
原帖由 smart_gentleman 於 2018-10-26 16:38 發表 查看引用來源
好似有成年無寫過文啦, 今日心血來潮又有d得閒又諗起一d以前片段所以寫下,小甜勿插

是咁的,  幾年前係一個forum識到C.  初頭都係得閒時傾下v7, 天南地北乜都傾下。知道佢有另一半, 但好多時唔係HK工作, 亦懷疑另一半有出去滾, 所以都幾灰。如是者過左一段時間, 有一晚唔知傾開乜C話悶, 咁我就順口問下佢有無興趣遊車河, 佢ok喎, 我就開車去佢屋企附近接佢.  終於見到C真人啦, ...
你自己咪磨下磨下磨到放煙花囉 ?

引用:
原帖由 smart_gentleman 於 2018-10-26 16:38 發表 查看引用來源

你自己咪磨下磨下磨到放煙花囉 ?

最重要係尊重對方哦, 令佢enjoy, 自己又舒服.  要知道, 要岩時間、地點、人物先會發生既事, 機會不易哦

師兄,期待續集

前往最後回覆