上一頁下一頁
發新話題

我和主人的故事﹝現實版﹞P.1 #1/ M先生P.10 #147, P.13 #192

收藏  |  訂閱
193  15.4k

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-1-10 01:52 PM 發表 查看引用來源
個會大約開咗個半鐘,一直聽住主人低沉的聲線,平時相處都係主人聽我滔滔不絕咁講嘢,第一次聽佢講咁多

個會完咗之後,我亞姐將我介紹比主人,跟住叫我幫手執嘢,再等主人整理份簽到表比我拎走。

當會議室得返我同主人時,佢從後攬住我,伸手入我裙底直達妹妹

「小奴一見主人就濕哂,係咪想要主人啊!」

「你知人哋鍾意你著西裝嘛」

「主人陣間要出街,否則今晚一定捉你OT,」主人將兩隻手指 ...
有無乘機撚下雀

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-1-10 12:50 PM 發表 查看引用來源
今日係第三日返新工,亞姐無啦啦話陣間開會,見我去聽下。

入到會議室見到有幾個人坐低咗,亞姐拉咗我去死角坐,在場的人我全部都唔識,呢份工又唔知係咪長做,所以陣間都係扮專心算喇。

等多一陣,見到有個熟悉的身形行入嚟,竟然係我的主人!雖然一直知道主人都喺呢區返工,但冇諗過我會去咗主人公司做!

主人見到我時有d錯愕,但又好快回復正常咁,個會由主人主持,估唔到平時喺床上溫柔的主人,原來咁有 ...
主人係咪M先生呀😂😂

大把機會做啦咁

好快會幫主人除褲撚雀

引用:
原帖由 Lok0923 於 2019-1-10 02:01 PM 發表 查看引用來源

主人係咪M先生呀😂😂
唔係,M先生結婚之後,就冇乜聯絡lu

主人識咗幾個月

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-1-10 01:52 PM 發表 查看引用來源
個會大約開咗個半鐘,一直聽住主人低沉的聲線,平時相處都係主人聽我滔滔不絕咁講嘢,第一次聽佢講咁多

個會完咗之後,我亞姐將我介紹比主人,跟住叫我幫手執嘢,再等主人整理份簽到表比我拎走。

當會議室得返我同主人時,佢從後攬住我,伸手入我裙底直達妹妹

「小奴一見主人就濕哂,係咪想要主人啊!」

「你知人哋鍾意你著西裝嘛」

「主人陣間要出街,否則今晚一定捉你OT,」主人將兩隻手指 ...
D劇情J死人 :smile_30::smile_30::smile_30:

師姐,我特登過去睇你D文章,好精彩👍
期待你現實版再更新

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-1-10 03:39 PM 發表 查看引用來源
師姐,我特登過去睇你D文章,好精彩👍
期待你現實版再更新
已經更新~在#1
謝謝^^

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-1-10 02:06 PM 發表 查看引用來源

唔係,M先生結婚之後,就冇乜聯絡lu

主人識咗幾個月
仲以為係M先生,因為佢用左你黎出新文

咁其實淨返唔係好多個姐,要估既話,哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆