上一頁下一頁
發新話題

給鄰居聽到了

收藏  |  訂閱
201  32.9k

引用:
原帖由 lilythorak 於 2019-1-18 04:30 PM 發表 查看引用來源

其實佢類似強姦feel咁插我,令到我高潮,不停發出好大聲呻吟聲,忘記左呢度係劏房
當時你太投入了!哈哈!

點解d男人咁鍾意咁?
仲要講到比人睇住做,佢會落力d故然我地會開心d
完全唔會諗下人感受

寫得好正 扯撚晒
你地點識架?

好 K 假死基佬

引用:
原帖由 elimination 於 2019-1-19 01:37 AM 發表 查看引用來源
寫得好正 扯撚晒
你地點識架?
係朋友的朋友而認識
有次同佢塔巴士,佢講笑話我行路慢,我話你試下每日拿住兩個西柚來行啦,
佢話你有咁大咩?咁要試下
我話你咪試(我講笑咁講)
之後佢即刻搓
咁就比佢笑,佢細聲話,其實我知道你好想俾我砌好耐,做我sp啦,願成你心願

引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2019-1-19 05:55 AM 發表 查看引用來源
好 K 假死基佬
係真架,我有福佢搓我對波照片

引用:
原帖由 JALA 於 2019-1-19 01:19 AM 發表 查看引用來源
點解d男人咁鍾意咁?
仲要講到比人睇住做,佢會落力d故然我地會開心d
完全唔會諗下人感受
我sp話鄰居想我吞佢精
唔知係咪俾佢見到我同sp口爆,佢射左我個口,我想吐,佢話唔得,你要吞,唔係我嬲你,之後我吞左,佢問我仲想唔想要再吞精,廢時佢嬲,我當然話想啦,佢就話我淫蛙,我話唔好咁大聲啦,俾人聽到。唔緊要啦,你天性鍾意食腸

引用:
原帖由 lilythorak 於 2019-1-19 09:31 AM 發表 查看引用來源

係朋友的朋友而認識
有次同佢塔巴士,佢講笑話我行路慢,我話你試下每日拿住兩個西柚來行啦,
佢話你有咁大咩?咁要試下
我話你咪試(我講笑咁講)
之後佢即刻搓
咁就比佢笑,佢細聲話,其實我知道你好想俾我砌好耐,做我sp啦,願成你心願 ...
呢度好多師兄都好想試下捧住師姐兩個西柚感受下師姐辛苦嘅感覺。不過感覺上師姐個sp遲早想同鄰居分享師姐,勸師姐早d離開呢個sp。除非師姐鍾意俾其他人睇住做,不過住劏房嘅人有機會都幾雜下,自己小心d。不過話說師姐嘅西柚有幾大?

引用:
原帖由 尋找意中人 於 2019-1-19 09:56 AM 發表 查看引用來源

呢度好多師兄都好想試下捧住師姐兩個西柚感受下師姐辛苦嘅感覺。不過感覺上師姐個sp遲早想同鄰居分享師姐,勸師姐早d離開呢個sp。除非師姐鍾意俾其他人睇住做,不過住劏房嘅人有機會都幾雜下,自己小心d。不過話說師姐嘅西柚有幾大? ...
其實佢鄰居係朋友,咁岩隔離有幾間房有空,佢d朋友咪租埋囉

引用:
原帖由 lilythorak 於 2019-1-19 10:00 AM 發表 查看引用來源

其實佢鄰居係朋友,咁岩隔離有幾間房有空,佢d朋友咪租埋囉
咁師姐俾佢朋友上都應該係遲早嘅事😂有機會已經被拍片?師姐身材係咩size?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆