上一頁下一頁
發新話題

同女女嘅性愛史 (#1, #2, #17, #36, #39, #40, #41, #47, #49, #62 小事一則)

收藏  |  訂閱
62  25.4k

男親女愛,happy enjoy !!

你唔算差呀c兄, 小弟當年係用四仔錄影帶咋 :smile_o03:

引用:
原帖由 elossa 於 2019-7-27 09:08 AM 發表 查看引用來源
呢篇繼續同AV有關。

依家streaming, 或者早幾年前用bt download咸片,幾個字甚至幾分鐘就得,搵種又易,多到冇可能睇得哂。早十幾年前,要靠朋友周圍傳嚟傳去傳到俾你先有,十足細個上堂傳咸書咁。

其中一個傳送嘅方法,就係用ftp。

嗰時我有個friend 開咗個,俾我哋download佢珍藏嘅古靈精怪嘢,除咗AV之外,仲有一堆獵奇級(例如2 girls 1 cup) ...
勁正,加油啊

引用:
原帖由 marriedgor 於 2019-7-27 04:36 PM 發表 查看引用來源
你唔算差呀c兄, 小弟當年係用四仔錄影帶咋 :smile_o03:
嗰個年代一隻碟睇到花哂讀唔到為止架陰功😂

好文~~👍

引用:
原帖由 MissTanzanite 於 2019-7-27 09:42 AM 發表 查看引用來源

文筆好好呀~
哇,我仲記得你對腳,好靚

除咗陪佢睇AV,我都有導佢睇甜故。

其實寫得好嘅甜故,仲好J過AV,因為每個人睇嘅時候都可以將自己嘅幻想對像代入故事入面嘅角色,而幻想出嚟嘅,永遠都係最完美。

而且,甜故嘅情節相對可以天馬行空少少,入面嘅女女要幾淫有幾淫都可以,唔似得現實世界咁多限制。

另外又係嗰句,睇AV,劇情來來去去差唔多,靚女嘅又有碼,冇碼嘅就多數醜(尤其嗰個年代),女優係自己杯茶嗰時,題材又未必啱睇,到搵到一套完全對自己口味嗰時,J多幾次又開始厭。

我嗰時forward 咗啲甜故佢睇,主要都係啲輕度重口味嘅,類似幾P吞吓精調教吓嗰類。太變態又屎又尿俾乞衣屌嗰啲我自己都頂唔順所以冇俾佢睇。

咁有一個星期日,我晏晝有嘢做,佢留喺自己屋企。到黃昏就過我屋企食飯(係,嗰時已見過家長)。上到嚟開頭都冇乜嘢,都係睇吓戲打吓機之類,點知到就嚟開飯嗰時佢無端端同我講:

「我今日可以應承你一樣嘢,你中意對我做乜都得。」

你話聽到一個女人同你咁講,係咪當堂金睛火眼?我好似諗咗唔夠五秒,就話:

「我想你幫我含出嚟,吞哂佢。」嗰時莫講話叫佢吞,口爆都未試過。

佢點點頭。

我哋即刻走上床,用被冚住。佢一埋位就學我嗰招,又lam耳仔又lam我頸,隻手一路拉低我條褲拎咗我弟弟出嚟劣。lam lam吓佢開始向乳頭進軍,我舒服到唔出得聲,亦唔敢出聲,因為全家喺哂出面。

正當佢開始想落去含,突然出面有人腳步聲行緊過嚟,然後有人開門!!!

「阿仔呀阿X呀(佢個名),就嚟開飯喇」原來係我阿媽。

我哋一聽到有人過緊嚟就即刻扮瞓覺(好彩有被冚住),我仲要用手㩒實小弟弟,廢事隔住張被都見到一柱擎天。然後我整個好似啱啱瞓醒嘅樣,同佢講我哋就出嚟架喇。

咁樣嚇一嚇,弟弟都軟咗一半。等我阿媽閂咗門之後,佢立即捐入被竇開始用舌功,又含又奶,個頭起勢咁chok下下含到底,我一手㩒住佢個頭,另一隻手伸入佢衫入面見嘢就摸見嘢就揸,唔使幾分鐘就feel 到要射。

「我就嚟射喇~」佢未試過,唔知會唔會後悔,俾個最後通知佢。

佢冇理我,繼續上上下下咁含,個咀唇好似含得仲實咗添,驚住漏出嚟咁。

我忍住好細聲咁呻吟咗出嚟,然後喺佢口入面盡情咁射。我一路射佢仲一路keep 住用口套弄,我酸到原本㩒住佢頭嗰隻手要錬實張被,另外揸緊波嗰隻手當然繼續揸,不過唔敢用一樣力,唔係我驚揸爆佢波。啲人話黃金十秒,真係唔試過都唔知係咁嘅感覺。

卒之佢含到連我最後一滴精尾都出埋,然後慢慢放口,到我睜得開對眼嗰時佢已經吞哂。

我忍唔住拉佢埋嚟kiss, 明知佢啱啱成口精都要伸條脷入去,有少少味,但又唔似平時聞落嘅腥味,好難形容(有冇師姐可以分享吓?),總之嗰一刻我剩係feel到我好愛佢,其他乜都唔理。

錫咗陣我哋起身,整理吓啲衫褲就出去食飯。佢飲啖水浪一浪口,我問佢:「仲食唔食得落飯?」佢笑笑口咁打咗我一吓。

嗰晚我忍唔住,大大力咁砌多佢一鑊先瞓,呢次唔記得咗射咗去邊,不過印象中係冇吞到嘅。

之後我問返嗰日佢做乜咁淫,佢唔答我。我問係咪出門口之前自己睇過啲甜故,佢怕怕羞羞咁笑一笑,都係冇答我。

btw, 想問下點樣可以喺標題加返層數? 等人追故都易啲

引用:
原帖由 elossa 於 2019-7-29 07:38 AM 發表 查看引用來源
除咗陪佢睇AV,我都有導佢睇甜故。

其實寫得好嘅甜故,仲好J過AV,因為每個人睇嘅時候都可以將自己嘅幻想對像代入故事入面嘅角色,而幻想出嚟嘅,永遠都係最完美。

而且,甜故嘅情節相對可以天馬行空少少,入面嘅女女要幾淫有幾淫都可以,唔似得現實世界咁多限制。

另外又係嗰句,睇AV,劇情來來去去差唔多,靚女嘅又有碼,冇碼嘅就多數醜(尤其嗰個年代),女優係自己杯茶嗰時,題材又未必啱睇,到搵 ...
宜家有冇sp?

del

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆