想知而家重有冇人玩phone sex

收藏  |  訂閱
24  2.5k

回覆 10# sthinvc 的帖子

唔係,係真係有講野的,唔係文字的,如果現在可以用wechat or whatsapp的通話功能,

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-1-26 01:56 發表 查看引用來源
唔係,係真係有講野的,唔係文字的,如果現在可以用wechat or whatsapp的通話功能,
我知有呢個function
但我通常都唔會用通話功能,多數都只係文字/語音

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-11-15 15:21 發表 查看引用來源

TG私訊同Whatsapp、V7、Skype功能上都係嗰啲嘢:傳送文字、視頻、音頻訊息。唯一唔同嘅係私隱方面被優化咗。

譬如有一個功能真係幾鬼好用:如果你想send閃卡俾某位陌生女子,你可以set定張相喺一分鐘後自我刪除。對方只 ...
5怪得知咁多人玩啦。。原來有咁既功能。。

有冇女仔想玩phone sex

好難搵到好既對手既...

一路有玩開...但要搵把好正嘅聲黎玩幾難吓....我玩左好多年....對手好多個...有d keep 左好耐.... 我係要傾真電話

以前同一個女仔玩到佢喪叫, 又比流水聲我聽, 一路磨一路聽到吱吱吱,  不過無抄到牌就一齊收線... 講起黎都 2X年前

引用:
原帖由 shanshangirl 於 2020-4-13 00:21 發表 查看引用來源
好難搵到好既對手既...
男同女個個一接通就開波插, 邊個仲識玩前奏, 真正性愛又係, phone sex 都係

回覆 17# sexman44264 的帖子

我都係喎,又係聽到卒卒聲,佢嗌完會收線,

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-4-14 17:53 發表 查看引用來源
我都係喎,又係聽到卒卒聲,佢嗌完會收線,
173  90060 果 D 電話? 定邊D

前往最後回覆