[歐洲賽事] 今晚輸死人 瞓唔著 = =" ( 算啦~~~都係瞓啦 )

收藏  |  訂閱
26  616

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2006-9-14 04:52 AM 發表

no ar....我買左果個基輔
跟住仲有曼魚-1 開唔出
搞到無賺無蝕:angry:
唔即時買走地??

死人波圖......一球都吾入
無左幾舊

引用:
原帖由 nd4ever 於 2006-9-14 04:53 AM 發表

唔即時買走地??
唔啦
無信心 琴日又係咁
無賺無蝕
今日又黎....:022: 最衰都係漢堡 入mud鬼 反正都輸:020:

算啦~~~~唉.........呢世都唔買波...............圖!!!

係阿仙奴廢je~~~

你試下11打11~~睇佢個兩粒有冇入得咁易

8420 過關
8X1
讓球主客和
讓球主客和
主客和
主客和
主客和
主客和
主客和
主客和
星期三 1 AC米蘭 (主) 對 AEK雅典 (客)
主 [-1] @ 1.58
星期三 7 曼聯 (主) 對 些路迪 (客)
主 [-1] @ 1.75
星期三 2 安德列治 (主) 對 里爾 (客)
和 @ 3.05
星期三 3 哥本哈根 (主) 對 賓菲加 (客)
和 @ 3.05
星期三 4 基輔戴拿模 (主) 對 布加勒斯特星隊 (客)
主 @ 1.75
星期三 5 漢堡 (主) 對 阿仙奴 (客)
客 @ 2.45
星期三 6 里昂 (主) 對 皇家馬德里 (客)
主 @ 2.30
星期三 8 波圖 (主) 對 莫斯科中央陸軍 (客)
和 @ 3.25 $50
如果曼魚 唔好比人入 同唔買基輔 今晚真係笑......

引用:
原帖由 nd4ever 於 2006-9-14 04:55 AM 發表
算啦~~~~唉.........呢世都唔買波...............圖!!!

係阿仙奴廢je~~~

你試下11打11~~睇佢個兩粒有冇入得咁易
haha....因為我見到d人話波圖變動大
同埋對家都唔弱 所以小注買佢和:008:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2006-9-14 04:58 AM 發表
8420 過關
8X1
讓球主客和
讓球主客和
主客和
主客和
主客和
主客和
主客和
主客和
主  @ 1.58
主  @ 1.75
星期三 2 安 ...
曼聯 (主) 對 些路迪 (客)
主 [-1] @ 1.75??

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2006-9-14 04:58 AM 發表
8420 過關
8X1
讓球主客和
讓球主客和
主客和
主客和
主客和
主客和
主客和
主客和
主  @ 1.58
主  @ 1.75
星期三 2 安 ...
今日有人問我~~~我都話唔好買基輔

因為我覺得有di鬼鬼地

nevermind~~~~manu都係win得一粒

引用:
原帖由 disci2000 於 2006-9-14 05:00 AM 發表

主  @ 1.75??
yes
讓球 -1

引用:
原帖由 disci2000 於 2006-9-14 05:00 AM 發表

主  @ 1.75??
yes~~~其實應該win到兩粒~~~
不過些路迪真係踢得唔錯~~~

中村俊輔有波入~~~=]唯一開心既地方

前往最後回覆