一個完美的女人應是這樣的......

收藏  |  訂閱
20  1.7k

引用:
原帖由 lorettalee 於 2006-9-29 09:13 PM 發表
入得廚房
買少見少
agree..
我係女我都覺 XDDD

不過,完美還完美...,
"出得�堂, 入得廚房, 上得下床"
咁即係佢比green帽你都得:014:?

引用:
原帖由 yoyoyo001 於 2006-9-30 10:51 AM 發表
實在又唔覺神州真係個個都好....香港都好多好女人既....
樓主擴闊下個生活圈子...識多d人....自己搵到架喇
agree

:022:香港宜家d女仔有d連煮公仔麵都唔識,不過我真係好中意d識煮野食既女仔,唔係想佢日日煮比我食,係起碼第時有小朋友果時唔使日日出街食成百蚊一餐:022:

引用:
原帖由 jk168 於 2006-9-30 12:28 PM 發表

agree
如果係咁, 你首先唔係要搵個識煮飯既女人, 而係識生仔既女人先真~

(到底有雞先定有旦先呢可?)

引用:
原帖由 yingkiki 於 2006-9-30 02:23 PM 發表

如果係咁, 你首先唔係要搵個識煮飯既女人, 而係識生仔既女人先真~

(到底有雞先定有旦先呢可?)
你條問題咁深既!!!

識煮飯(飲食)係人既生活一部分, 連自己都照顧唔到點做人喎!

我都識煮好多野, 牛扒, 炒河, CHEESE CAKE, CHOC CAKE...........

好公平既, 兩個人生活一齊兩個都要做!

如果真係好忙, 整個生菜火腿三文治都可以啦! 又健康, 又好味

引用:
原帖由 seal612 於 2006-9-30 12:58 PM 發表
:022:香港宜家d女仔有d連煮公仔麵都唔識,不過我真係好中意d識煮野食既女仔,唔係想佢日日煮比我食,係起碼第時有小朋友果時唔使日日出街食成百蚊一餐:022:
錢都唔係問題, 係唔健康, 又多油

好多時候, 香港女性係亂用男女平等作為借口, 不做任何家務

如果生左仔女4個人去食一餐大家樂都百幾蚊,日日都百幾蚊一餐仲唔金,所以宜家d男仔真係要學下煮野食,唔係到時老婆唔識煮咁就死,真係男人之苦:019:

你遇唔到,就不如羨慕下我

引用:
原帖由 seal612 於 2006-9-30 04:29 PM 發表
如果生左仔女4個人去食一餐大家樂都百幾蚊,日日都百幾蚊一餐仲唔金,所以宜家d男仔真係要學下煮野食,唔係到時老婆唔識煮咁就死,真係男人之苦:019:
放心, 依家d人最多生一個或者唔生, 唔會好多支出

引用:
原帖由 seal612 於 2006-9-30 12:58 PM 發表
識煮公仔麵都算叻,我識得有d女連煲水都唔掂。
(唔係睇小香港女仔,不過真係見過呢d人。)

前往最後回覆