上一頁下一頁
發新話題

新一季”銀行馬”

收藏  |  訂閱
67  4.0k

引用:
原帖由 badbidbad 於 2007-7-6 08:54 PM 發表

師兄我唔係睇死你,不過我估你果9隻介紹下季都唔知總共有冇10場頭馬喎.如果隻無敵神駒又win5,6場咁就冇嘢講啦!
我唔需要佢地贏超過十場,只要佢地係一個賽馬日出現,同場贏到或跑位置,已經令我開心!:098: :096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-6 09:14 PM 發表

咁"揚"呀:071:
好多隻都會有賠率:041: 正呀:131:
呢堆馬全部都係上季騎練變倍器!希望下季呢堆馬可以搵到食,尤其【黑仔】蘇保羅!:098:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-7-6 10:14 PM 發表

呢堆馬全部都係上季騎練變倍器!希望下季呢堆馬可以搵到食,尤其【黑仔】蘇保羅!:098:
呢個【黑仔】吾講得笑:044: :044: :096: 四強9成有佢份:036:
一號種籽--最近個場吾係搵吾到位應該有[位置]:026:

田草地"C+3"

好地

第2班

呂健威

冼毅力

2-1/4 17.0

1.22.60

V

[td]  [td]56k [td]  [td] [td]  [td]寬頻

引用:
原帖由 dehum 於 2007-7-6 08:28 PM 發表
好耐力,獲利多,無極,好聲氣,無敵神駒,福星拱照,一號種籽,再勝多,大圓機
以上馬匹就係下季搵食追擊馬,點樣為銀行馬?
獲利多好似退左役,少左一隻!

引用:
原帖由 dehum 於 2007-7-6 10:50 PM 發表

獲利多好似退左役,少左一隻!
蘇保羅--果個???
仲係度呀:034:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-6 01:20 PM 發表

呢隻吾知仲有無得跑:025: 可以跑都吾知跑吾跑得返水準:032:
日期詳情通過日期12/05/2006呼吸系統疾病06/06/200616/02/2007左前蹄不良於行,以及一對前蹄球節關節炎-22/02/2007左前足不良於行:一對前蹄球節 ...
通常前腳有問題既馬,好難養得番,可能等退役,抽過隻好過....:025:

引用:
原帖由 badbidbad 於 2007-7-6 12:41 PM 發表
唔知各位”brother”有咩”銀行馬”在新一季可以比大家跟一跟!
我就比隻”永利好”大家,佢轉咗倉去咗嘉柏仔果道,佢上季根本未用過,我保守估計至少3win係手.
"正所謂"齊心就 ...
同埋個馬主鍾意一兩季用盡,如果佢新一季贏到一場或P,已超額完成!

照你咁講我唯有比多隻大家"至上"不過佢要等到季中先有表現.1400-1600最正中!
我唸呢隻無傷掛!:071:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-7-7 12:01 AM 發表

同埋個馬主鍾意一兩季用盡,如果佢新一季贏到一場或P,已超額完成!
你真係唔好睇小佢!:032:

引用:
原帖由 badbidbad 於 2007-7-7 12:15 AM 發表
照你咁講我唯有比多隻大家"至上"不過佢要等到季中先有表現.1400-1600最正中!
我唸呢隻無傷掛!:071:  
廐侶--按一下--都要留意
呢D質新馬有得唸:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆