上一頁下一頁
發新話題

[其他] @@@@@ 足球風雲 @@@@@

收藏  |  訂閱
72  1.8k

(主)凱沙羅頓  對  柏達邦(客)
兩隊波近況都幾差..
主隊近4場2平2負入4球失7球
客隊近4場1平3負0入球失4球
馬會開出主客和            1.6   4.6  3.55
澳彩開出主客和            1.55 5.15 3.6
馬會讓球主客和            2.7   3.4   2.15
澳彩讓球盤主隊讓半一65水   對家1.15水
澳彩讓球初盤為 半一8水    對家1水
水位
0.65 半球/一球 1.15 9-14 21:50
0.70 半球/一球 1.10 9-14 21:21
0.76 半球/一球 1.04 9-14 20:19
0.78 半球/一球 1.02 9-14 19:04
0.80 半球/一球 1.00 9-14 17:09
1.00 一球 0.80 9-14 16:50
0.80 半球/一球 1.00 9-14 11:59

依賠率顯示..主隊勝率極高. .
兩隊波近況都甘差. . 馬會開讓球主客和俾你買+1 仲要有2.15甘高. .
加上1.6 呢個賠率既主W太過低. . 顯示出馬會對主勝極有信心. .
再講澳彩既讓球盤....
佢有升過一球盤但係高水.所以好快就CHANGE番半一. .
點解. . 小弟覺得澳彩認為主隊可勝一球以上. .
所以免得俾你高水入貨. .
落到半一65水. . 就算主隊真係贏一球.佢都係輸一半仲要係65水既一半
但係就食晒下盤客. .
呢場波之可以開到半一完全係因為引下盤
小弟對呢場波信心十足. . . 主W 無問題. .

小弟呢場推: 主隊凱沙羅頓 ( 重心 )

引用:
原帖由 野仔德 於 2007-9-14 10:47 PM 發表
(主)凱沙羅頓  對  柏達邦(客)
兩隊波近況都幾差..
主隊近4場2平2負入4球失7球
客隊近4場1平3負0入球失4球
馬會開出主客和            1.6   4.6  3.55
澳彩開出主客和            1.55 5.15 3.6
馬會讓球 ...
小弟對呢場波信心十足. . . 主W 無問題. .

小弟呢場推: 主隊凱沙羅頓 ( 重心 )
我都覺凱沙羅頓...主贏ok
一齊試試先

其實-1 值得一博.  .  .

今日朝鮮妹對瑞典妹. .
呢場波小弟覺得幾鬼. . .
主w 有1. 85 好似太低. .
澳彩朝鮮讓半球..
呢場波只要和朝鮮已經出緊線...
下盤好似幾抵買甘. .
但係亞盤應該開平半 歐盤開1.95 - 2.1 水左對架. .
唔通呢場波又係誘下盤. .
到以家. . 小弟未諗得通. .
大家妍究妍究下啦. . .

引用:
原帖由 野仔德 於 2007-9-14 10:19 PM 發表
好多謝周師兄支持同埋一直都甘撐小弟. . .
小弟岩岩路過隔離(d)網. .
見到有好多勁人一輸就俾人小到扒起到. .
突然間我覺得, , ,
呢個世界真係好現實. . .
只不過輸一場就要小. .
甘d後輩都唔敢出心 ...
:034: 輸打贏要,果D人,底佢輸死!!

引用:
原帖由 野仔德 於 2007-9-18 04:32 PM 發表
今日朝鮮妹對瑞典妹. .
呢場波小弟覺得幾鬼. . .
主w 有1. 85 好似太低. .
澳彩朝鮮讓半球..
呢場波只要和朝鮮已經出緊線...
下盤好似幾抵買甘. .
但係亞盤應該開平半 歐盤開1.95 - 2.1 水左對架. . ...
呢場...我都睇唔通:028:

所以未令佢出黎大家妍究妍究. .
就算唔落注. . 起碼都足到莊家心理. .
下次兄弟門未變得機警羅. .

仲要初盤半球中高水..
不過以家聚飛落瑞典. . 都係意料中事啦. .
因為下盤的話...和波朝鮮出線...瑞典w 都有機出到線...
以家睇好主隊. . 但係以家唔適合落注...等佢change 平半再睇變化

岩岩澳彩歐盤朝鮮升水. 1.85 升 1.95

小弟都係賠率派,見美國未數過,身為強隊好難落台,見佢賠率下調,就信佢一次,重插5k美國上盤,讓兩球半三球!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆