[歐洲賽事] {{{{足智常勝夢工場 基金-- 聯手 大細同樂日}}}}

收藏  |  訂閱
17  434

回覆 #8 DREAM-MAKER 的帖子

靠你啦,偏福合:036:

引用:
原帖由 DREAM-MAKER 於 2008-4-9 10:36 AM 發表
{{{{足智常勝夢工場 基金--  聯手 大細同樂日}}}}
2008年第一天正式成立
足智彩常勝!向着理想夢工場進發!
Nothing is impossible...........DREAM-MAKER
You will never walk alone.....ALWAYWIN
多 ...
命運就算顛沛流離
命運就算曲折離奇
命運就算恐嚇著你做人沒趣味
別流淚  心酸  更不應捨棄
我願能  一生永遠陪伴你

足智彩
中兜兜轉轉  那會看清楚
徬徨時我也試過獨坐一角像是沒協助
在某年  那幼小的我
跌倒過幾多幾多落淚在雨夜滂沱
足智彩
中彎彎曲曲我也要走過
從何時有你有你伴我給我熱烈地拍和
像紅日之火  燃點真的我
結伴行  千山也定能踏過
主客和  輕鬆Win過
伴送著清幽花香像是在祝福你我
大細盤  一一Win過
閃出你每個希冀如浪花  快要沾濕我

回覆 #12 WIN88WIN88 的帖子

呢首咪李克勸嘅[含實]:041: 要馬會含實:036:

兄弟到30歲未?賭吾賭馬仔?:025:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2008-4-9 11:00 AM 發表
呢首咪李克勸嘅:041: 要馬會含實:036:

兄弟到30歲未?賭吾賭馬仔?:025:
:071: :071:

:071: 同心做事情,齊心就事成,
          天天去思考,天天去拚,
          吸收下新知識變强勁,
          個個都注意大A無止境,
          大W留神認真堅夾醒。

𣎴必怕辛苦不必畏艱,
          應該要心堅立場定,
          拚出幹勁大D俾得精,
          足智彩落力少少都拚。

同心做事情,齊心就事成,
          終須有一天Uwants震驚
          終須有一天亦話唔定,
          個個都會讚,大D俾得精,
          人人會話係大W夠醒。

𣎴必怕辛苦不必畏艱,
          應該要心堅立場定,
          拚出幹勁心水俾得精,
          足智彩落力少少都拚。

寧願辛苦也不怨命
          大A落力少少都要拚,
          寧願辛苦也不怨命,
          錢銀始终會高升,
          大家只要齊心努力,
          錢任你拎。:098:

:071: 歌聲飄送千千里不計距離,

歌聲飄送萬萬里跨遠地,

歌聲句句唱出贏錢的心聲,

大細兩關好易過!:098:

引用:
原帖由 女性物大狗9 於 2008-4-9 11:29 AM 發表

:071: :071:
女性物大狗9 :096:
原始人

UID 3156286
精華 0
積分 312
帖子 313
現金 30 U幣
存款 13 U幣
報價次數 0 次
閱讀權限 10
註冊 2008-3-2