[其他] 圖庫曼體育會

收藏  |  訂閱
27  5.8k

引用:
原帖由 肥matt 於 2017-10-5 09:36 AM 發表 查看引用來源

http://www.uwants.com/viewthread.php?page=1&tid=19143150&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy

希望幫到你。
肥matt兄,好像無講大细点睇,可否簡单講下今早果場?謝謝

引用:
原帖由 肥anthony 於 2017-10-5 09:57 AM 發表 查看引用來源

肥matt兄,好像無講大细点睇,可否簡单講下今早果場?謝謝
老老實實,我數口好差,唔識點講。

其實概括都係講緊要買就買正期望值,不要賭負期望值嘅,因為長遠落去都係輸抽水。

今早嗰場馬會做2.25,大世界做2.09,即係+16,所以買得,但最終結果係點無人知的。

引用:
原帖由 肥matt 於 2017-10-5 10:26 AM 發表 查看引用來源

老老實實,我數口好差,唔識點講。

其實概括都係講緊要買就買正期望值,不要賭負期望值嘅,因為長遠落去都係輸抽水。

今早嗰場馬會做2.25,大世界做2.09,即係+16,所以買得,但最終結果係點無人知 ...
想問多下边到可以睇到大世界2.09?可以比張图睇下,唔該哂!謝謝

引用:
原帖由 肥anthony 於 2017-10-5 10:34 AM 發表 查看引用來源

想問多下边到可以睇到大世界2.09?可以比張图睇下,唔該哂!謝謝
即時架,即係當時同時間比較馬會及大世界倍率。參考網址lion教學內有架喇。

引用:
原帖由 肥matt 於 2017-10-5 10:38 AM 發表 查看引用來源

即時架,即係當時同時間比較馬會及大世界倍率。參考網址lion教學內有架喇。
師兄我睇唔到2.09

引用:
原帖由 肥anthony 於 2017-10-5 10:48 AM 發表 查看引用來源

師兄我睇唔到2.09
比對要相同盤,2.5球對2.5球

引用:
原帖由 肥matt 於 2017-10-5 10:52 AM 發表 查看引用來源

比對要相同盤,2.5球對2.5球
師兄你即係講立博?

引用:
原帖由 肥anthony 於 2017-10-5 11:11 AM 發表 查看引用來源

師兄你即係講立博?
lion教學金寶較準確,365都可取。

引用:
原帖由 肥matt 於 2017-10-5 11:28 AM 發表 查看引用來源

lion教學金寶較準確,365都可取。
係唔係馬會2.15-2.00=+.15就要大?

引用:
原帖由 肥anthony 於 2017-10-5 11:44 AM 發表 查看引用來源

係唔係馬會2.15-2.00=+.15就要大?
100分!詳情睇lion教學,獅王講得好清楚。

前往最後回覆