上一頁下一頁
發新話題

開放日 update #13 結局 #35

收藏  |  訂閱
167  26.4k

回覆 1# 隨心_隨意 的帖子

之後點,好想知,。。

引用:
原帖由 ilovefoureye 於 2020-1-30 14:40 發表 查看引用來源

俾人玩得好刺激?
有大阿哥係度就會好刺激架啦,成日都有d我意想唔到既野發生

大阿哥從後伸對手過黎搓我心口,慢慢咁係恤衫領伸入去捽lin lin,細細力咁捽對我黎講已經好難忍得住,我唔知自己有冇唔小心叫出聲,但係面紅耳熱就實有。雖然我唔係第一次見屋主同佢女伴,不過係佢地面前俾大阿哥咁搞都係會怕羞既,屋主女伴走過黎摸下我塊面,然後雙手一直向下掃落去頸仔膊頭同腰,開始除我條under,仲打左我pat pat一下添。我唔知果陣條under係咪已經有d濕,不過大阿哥伸隻手去摸左陣就肯定有反應啦,之後屋主問大阿哥係咪可以開始,我仲諗點解咁突然開始,唔係仲有其他人架咩?大阿哥話今日幾個人試下先,問我準備好未,我見屋主女伴好期待既表情
就同意開始啦。

屋主拎左副啤牌出黎,我以為玩card game,原來係玩國王遊戲。rules係咁既:大阿哥佢地三個一人抽一隻牌,屋主贏既就問我一條問題,屋主女伴贏既就可以對我做一樣野,大阿哥贏就會叫我做一樣野。而家諗返起都好似淨係我俾人罰咁,不過過程我覺得都好玩同刺激既。

第一round大阿哥就贏左,唔知係咪因為覺得淨係自己女伴俾人玩,所以想拖埋其他人落水,大阿哥要我同屋主女伴kiss。有人陪下我都好既,我以為係蜻蜓點水式咁錫下咀仔,點知屋主女伴一黎就捉實我個頭錫,仲要係伸埋脷果種,最後仲要lai下我塊面先肯罷手。睇佢講野細細聲施施文文咁,估唔到佢都幾wild同有佔有欲。

第二round又係大阿哥贏,大阿哥拎起杯酒淋落我個身度,然後叫我去沖涼。我都估到佢地入黎睇,所以索性唔閂門啦。沖涼沖到好似做show咁都唔係第一次,但係第一次有咁多觀眾。快快手手沖完,但係又冇毛巾俾我,要我好似狗仔咁fing乾d水,fing左一陣屋主女伴都有拎毛巾俾我抹身,因為真係好難fing得乾呀,而且又搞到周圍都濕哂,最後褸住條毛巾就返出去繼續。

之後幾round都係屋主贏,問左我d關於我同大阿哥既事,都係d sex有關既野啦,都係d傾計既模式,又唔算係好尷尬既。不過屋主女伴一round都冇贏過,好似唔多開心咁,要求屋主同大阿哥下一round俾佢贏。屋主當然好爽快咁答應左,而大阿哥就乘機提出條件,要屋主女伴除兩件落黎,結果.....

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2020-1-30 15:29 發表 查看引用來源
大阿哥從後伸對手過黎搓我心口,慢慢咁係恤衫領伸入去捽lin lin,細細力咁捽對我黎講已經好難忍得住,我唔知自己有冇唔小心叫出聲,但係面紅耳熱就實有。雖然我唔係第一次見屋主同佢女伴,不過係佢地面前俾大阿哥咁搞都係會怕 ...
冇記錯嘅話嗰個女伴本身得三件?

引用:
原帖由 ilovefoureye 於 2020-1-30 17:39 發表 查看引用來源

冇記錯嘅話嗰個女伴本身得三件?
心水清喎你

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2020-1-30 18:44 發表 查看引用來源

心水清喎你
恤衫,bra同底褲?

引用:
原帖由 ilovefoureye 於 2020-1-30 18:49 發表 查看引用來源

恤衫,bra同底褲?
yes ar

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2020-1-30 19:27 發表 查看引用來源

yes ar
咁除咗邊2件?

引用:
原帖由 ilovefoureye 於 2020-1-30 19:30 發表 查看引用來源

咁除咗邊2件?
我都冇話佢答應大阿哥嘅條件,你又知佢肯?

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2020-1-31 02:03 發表 查看引用來源

我都冇話佢答應大阿哥嘅條件,你又知佢肯?
佢唔肯?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆