上一頁下一頁
發新話題

突然有感而發,可以幫幫我嗎?

收藏  |  訂閱
170  18.7k

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2020-8-23 23:46 發表 查看引用來源
ID名者又吾係真名🤭
格xx人.... 🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2020-8-23 23:25 發表 查看引用來源
今日睇睇下引版突然好感慨,回想今年已經不經不覺向引版渡過左9年既時間,向自己迷惘同孤單既日子,好在有以前班師兄師姐既分享令我感覺到自己既平凡。我知引版出過好多好多出名既師兄師姐師妹,而家都吾見佢地有再分享post, ...
係呢一年轉左呢個版後,差不多9成人唔見哂,印象最深刻既幾個人排名不分先後同男女

愛露出自己 路經此地女 sexdevil  我係lok

引用:
原帖由 phowong 於 2020-8-24 00:03 發表 查看引用來源
係呢一年轉左呢個版後,差不多9成人唔見哂,印象最深刻既幾個人排名不分先後同男女

愛露出自己 路經此地女 sexdevil  我係lok
lok 哥向左fb group 發展😆😆😆撞過佢好幾次、一講bbw 嘅post 即刻出現😂😂😂

路經此地女、jenny、同埋一個師姐經常放啪啪緊嘅呻吟聲錄音.之後做左人母嗰位~

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-8-24 00:08 發表 查看引用來源
lok 哥向左fb group 發展😆😆😆撞過佢好幾次、一講bbw 嘅post 即刻出現😂😂😂
以前仲有個提拉咪蘇女,同哥仔2位,唔知各自生活如何啦

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-8-24 00:10 發表 查看引用來源
路經此地女、jenny、同埋一個師姐經常放啪啪緊嘅呻吟聲錄音.之後做左人母嗰位~
第3位。。好熟🤦‍♂️不過又咁講,如果單計露出呢個topic, 最高人氣一定係樓主啦

引用:
原帖由 phowong 於 2020-8-24 00:11 發表 查看引用來源
以前仲有個提拉咪蘇女,同哥仔2位,唔知各自生活如何啦
你都喺度好耐啦....water man 都耐啦...QEE 又耐啦.... B 姐都喺度~~以前有個叫狗仔.同佢玩過msn... 呢個都失晒蹤

所以大家一齊懷念一下囉
引用:
原帖由 失常少女 於 2020-8-24 00:20 發表 查看引用來源
你都喺度好耐啦....water man 都耐啦...QEE 又耐啦.... B 姐都喺度~~以前有個叫狗仔.同佢玩過msn... 呢個都失晒蹤

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-8-24 00:20 發表 查看引用來源
某人係好耐,仲係狗公黎tim😅我仲知佢既弱點

引用:
你轉左呢區都好活躍👍
我都係比樓主個post令我好想係到吹下水

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆