疫情下正经K及食肆,睇現形gap,咸記中出

收藏  |  訂閱
26  6.3k

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-11-2 08:02 發表 查看引用來源

你隻烏鼠7生椰菜生到咁仲周圍中出害人害物,正人渣畜牲!!!
成日攞條烏鼠能,就快拉你

回覆 11# 西九理性的羊羊 的帖子

拉鳩你條椰菜7先,經常網上盗取不雅圖扮原創,充大頭鬼,正濕鳩豬閪。

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-11-5 18:53 發表 查看引用來源
拉鳩你條椰菜7先,經常網上盗取不雅圖扮原創,充大頭鬼,正濕鳩豬閪。
充及你另一分身,紅門老作,

回覆 13# 西九理性的羊羊 的帖子

On撚鳩,濕柒你條椰菜7洗撚分身,你地落club飲靚酒,我落club飲茅台溝果汁,吹咩?!

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-11-5 21:02 發表 查看引用來源
On撚鳩,濕柒你條椰菜7洗撚分身,你地落club飲靚酒,我落club飲茅台溝果汁,吹咩?!
語無論厕,條莱花能痛,用辣鸡自己电一,或揾件囡風筒吹

唔使用百度D街拍諭家褲相同日本街拍相片啦哈哈哈哈

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-11-8 21:25 發表 查看引用來源
唔使用百度D街拍諭家褲相同日本街拍相片啦哈哈哈哈
係用網上相.好似中西区海濱大道成街蓮罩瑜咖褲睇到充值鸠能量

回覆 17# 西九理性的羊羊 的帖子

大陸相百度街拍大把你用哈哈哈
日糸相各AV网亦大把哈哈哈哈

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-11-10 02:25 發表 查看引用來源
大陸相百度街拍大把你用哈哈哈
日糸相各AV网亦大把哈哈哈哈
剩淺水大把现形gap,睇完去咸記俾百五除件睇真D,又屌隻閪幾過引

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-10-30 10:25 發表 查看引用來源
同條财顧係丽斯卡爾顿小吵,我話佢同friend食飯及上天際泳池,冷落左我,而筆滿期廿萬資金要孖左螞蟻及ibond唔肯落叠,咪係咁先
大把中介,你話投資,24/10星期六約件基金新囡,浪漫的行下淺水,再去銅鑼灣CEO,两人俾間大大 ...
你隻禽獸,大甲由,恋童色魔,用菜花梅毒撚在祖國吊幼女童,毒害祖國下一代,國安署鄭同志好快拉九你番祖國,將你切七餵狗!!!

用狼牙棍吊爛七仔屎眼!!
吊爆你七仔老母臭爛西,
啜臭西汁喇,七頭!!!!

前往最後回覆