菠蘿包着性感睡衣比師兄插

收藏  |  訂閱
21  19.6k

37D
師姐玩咩app, 我都係單身, 識到你就好

回覆 1# lovelynat 的帖子

我估師妹話搞波波才真

引用:
原帖由 lovelynat 於 2021-3-12 14:49 發表 查看引用來源
好耐冇喺呢度出post, 我過年前回復單身, 開始玩返交友app, 睇過我post嘅人都知我唔係瘦底, 135磅, 160高,對波37D.
係交友app度識咗個師兄, 本身都係傾吓計, 佢都係單身冇女朋友, 傾咗一陣就交換WhatsApp, 佢睇到我張 ...
🤗唔肥唔瘦 係好對手 你仲要大波波

引用:
原帖由 lovelynat 於 2021-3-12 14:49 發表 查看引用來源
好耐冇喺呢度出post, 我過年前回復單身, 開始玩返交友app, 睇過我post嘅人都知我唔係瘦底, 135磅, 160高,對波37D.
係交友app度識咗個師兄, 本身都係傾吓計, 佢都係單身冇女朋友, 傾咗一陣就交換WhatsApp, 佢睇到我張 ...
pm me la

37D但睇埋條腰先?

引用:
pm 張相睇下得唔得呀C妹 😍😍😍

巧想見識一下37D威力

冇圖冇真相 zzzzzzz

d cup 好羨慕😌,不過好少37,bra唔係36就38架啦

引用:
原帖由 焦糖小饅頭 於 2021-3-14 16:28 發表 查看引用來源
d cup 好羨慕😌,不過好少37,bra唔係36就38架啦
咁多日唔出現 係咪比人私有左?

前往最後回覆