上一頁下一頁
發新話題

搭訕 (請先移玉步到第二頁o既 #12, 我有o野需要澄清)

收藏  |  訂閱
62  19.5k

越大隻賓州越短小🤣🤣🤣

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-31 08:01 發表 查看引用來源

我不好... 從今以後不再說這兩個字
真的.. 我發誓...
告訴我發生什麼事了..
不到一個月後妳也當人妻子了 不是嗎?
不久前還到處搜羅跟他以後的情趣小玩具... 忘了嗎?
走了那麼多年... 終於有情人終成眷屬...  ...
好啦唔玩啦

其實只係role play o黎o架啦, 同未來老公仔,
扮唔識, o係超市遇到, 然後o係外面口爆
好耐冇o係外面玩過...

千真萬確, 唔信o既話下次你可以親口問佢
總之我唔會做果d 對唔住人o既o野啦

係專登一反常態唔o係文章開始時講明role play, 係尋晚邪惡o既我兩 商議...
我話實可以陰9 你  , 佢唔信

Simon 興, 好波

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-31 08:33 發表 查看引用來源

好啦唔玩啦

係專 ...
討厭!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

你們都欺負我!!!!!!!!!

方才難受得早餐也吃不下 我不敢相信妳會背叛他 心想是不是出了什麼變故讓妳傷心憤怒 藉此來報復...
現在更加難受 我想高興想鬆一口氣 因為妳沒重大事情發生 又想罵妳因為妳騙我!

nice post, Katie and snake queen are sisters?

引用:
原帖由 mkf19 於 2021-3-31 09:19 發表 查看引用來源
nice post, Katie and snake queen are sisters?
Yes Yes Yes

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-31 06:12 發表 查看引用來源
係冇錯件事係真o既, 但唔係你地諗咁樣... 主角係我未婚夫, 角色扮演o黎o架咋
故事情節結束之後當然唔係自己閃, 我地一齊食飯佢上我屋企過夜
夜間我地忽然提起淫K 妹妹 呢個PO冇錯係衝佢而o黎
密謀完一輪之後我地決定唔好似以前咁一開始講到明
陰九個傻妹睇佢會唔會上當...
唔知會唔會玩大o左, 有o既話對唔住啦

鍚返啖唔好嬲我地, 我最愛妳
除o左老公之外
妳真係超善良超可愛, 我以後唔玩了
像妳這樣的愛啊... 怕了
還將我稱呼得那麼難聽

引用:
原帖由 katieW 於 2021-3-31 11:12 發表 查看引用來源

像妳這樣的愛啊... 怕了
還將我稱呼得那麼難聽
你純到當真?😂

哈哈哈哈 兩姐妹做咩鬼野

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-3-31 08:33 發表 查看引用來源

好啦唔玩啦

係專 ...
如果我的主人好似蛇姐咁就好啦!
🥰🥰

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆