上一頁下一頁
發新話題

肛交會有真正的高潮嗎?

收藏  |  訂閱
58  16.8k

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-4-6 17:52 發表 查看引用來源

應該好似塞啲棒棒入去,脹脹咁。
內射又點㗎?
還未試過這個

引用:
原帖由 katieW 於 2021-4-6 14:52 發表 查看引用來源
#4 & #5

我其實不反對這觀點 但自己的感覺嘛.. 有點似曾相識...
說白一點 (不要笑我!) 就像你在馬桶做正經事的時候 有時候渾身很舒服的感覺
然後一時有點像做愛但又不是同一種快感
會去到一個地步很舒服很快樂  ...
哈哈哈哈哈哈哈!
係囉痾屎咪痾屎囉!兜咁大個圈有咩唔好意思啫🤣
形容得咁隱悔做咩啫🤣又唔係未痾過

回覆 7# katieW 的帖子

多做幾次就會體會箇中樂趣

我同EXGF玩過,當年佢上左引咁,插入去後佢話好脹但又好刺激,但唔系普通咁插入去啦~~~有少少技巧的

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-6 21:47 發表 查看引用來源

哈哈哈哈哈哈哈!
Shut up
我不像妳 (或者你們) 連餐桌上都可以滿口這種東西

引用:
原帖由 馬尼拉 於 2021-4-7 01:00 發表 查看引用來源
我同EXGF玩過,當年佢上左引咁,插入去後佢話好脹但又好刺激,但唔系普通咁插入去啦~~~有少少技巧的
能說說是什麼技巧嗎?
還有... 除了好脹但又好剌激 你的女伴還說過什麼?
謝謝

引用:
原帖由 katieW 於 2021-4-7 06:15 發表 查看引用來源

能說說是什麼技巧嗎?
還有... 除了好脹但又好剌激 你的女伴還說過什麼?
謝謝
!
你睇你對上兩個post!
呼呼喝喝咁叫我shut up, 對其他人又謝謝又笑臉...
你唔愛我了

引用:
原帖由 katieW 於 2021-4-6 19:19 發表 查看引用來源

還未試過這個
主人試過放咗條兩頭蟲入去係咁震,震到又脹又  hight
😚😚
都分唔到係邊個洞咯 。
😔😔

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-4-6 21:47 發表 查看引用來源

哈哈哈哈哈哈哈!
聽姐姐講,內射好恐怖㗎!
掹出嚟,會連埋啲便便、屁屁、同啲精精一齊咁噴出嚟.....
🤭🤭

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-4-7 10:33 發表 查看引用來源

聽姐姐講,內射好恐怖㗎!
掹出嚟,會連埋啲便便、屁屁、同啲精精一齊咁噴出嚟.....
🤭🤭
Oh shit 你試過?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆