上一頁下一頁
發新話題

有冇試過口爆完再插

收藏  |  訂閱
131  34.0k

引用:
原帖由 Kayako18 於 2021-8-31 14:21 發表 查看引用來源

哈哈,我都係。每次都可以就咁插入去,完全感受到暖同濕,係刺激好多。
係呀 老婆都投入咗玩放啲
以前帶住個套想玩多兩個花式都要就住就住
而家插二下再含下又得 含二下再插又得
唔怕個袋穿或者甩咗
內射完吹返二下又可以
好玩好多

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-8-31 13:30 發表 查看引用來源
咁會唔會連續出兩次
會+唔會都有
因為中間通常隔開一陣
口爆—>吞精—>籐條打屁股—>硬—>再插
有時仲有第三次添😁 不過果日要真係好得閒, 食吓煙飲吓嘢吹吓水, 之後沖涼時顏射

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-8-31 13:57 發表 查看引用來源
上下都很充實

好多人話女人唔中意但其實我覺得ok囉, 就係插插插到抖唔到氣滿頭大汗果陣, 俾男方爬上嚟一野噴晒入口
真係超級好feel, 情慾最高漲果陣吞精淨係會覺得超好味😋 啜到人地頂唔順都唔想鬆口😆淨係想佢繼續射,唔停咁射

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-8-31 15:15 發表 查看引用來源
好多人話女人唔中意但其實我覺得ok囉, 就係插插插到抖唔到氣滿頭大汗果陣, 俾男方爬上嚟一野噴晒入口
真係超級好feel, 情慾最高漲果陣吞精淨係會覺得超好味😋 啜到人地頂唔順都唔想鬆口😆淨係想佢繼續射,唔停咁射 ...
這樣男方一定爽死😀

引用:
原帖由 hihi101 於 2021-8-31 14:47 發表 查看引用來源
係呀 老婆都投入咗玩放啲
以前帶住個套想玩多兩個花式都要就住就住
而家插二下再含下又得 含二下再插又得
唔怕個袋穿或者甩咗
內射完吹返二下又可以
好玩好多 ...
羨慕師兄哦。
我老婆超保守,想佢含都難(大約3-4個月會含一次既),佢對性無咩追求同要求。
我以前個ex就會咁,可以插完含,我都會插插下奶佢。

正啊,可惜我依家想做都冇得做😔

回覆 13# 蛇貴妃 的帖子

咁啜法,諗起都痺痺地😂

引用:
原帖由 Kayako18 於 2021-8-31 15:35 發表 查看引用來源

羨慕師兄哦。
我老婆超保守,想佢含都難(大約3-4個月會含一次既),佢對性無咩追求同要求。
我以前個ex就會咁,可以插完含,我都會插插下奶佢。 ...
慢慢調教 幫佢賴西最緊要賴粒豆等佢hi哂 就咩都做架啦!
再唔係買啲玩具刺激下

貴妃是識嘆識享受之人,梗係覺得正,男人覺得更正。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-8-31 15:15 發表 查看引用來源
真係超級好feel, 情慾最高漲果陣吞精淨係會覺得超好味😋 啜到人地頂唔順都唔想鬆口😆淨係想佢繼續射,唔停咁射 ...

口爆完再插, 係以前桑拿嘅玩法

同自己條囡, 一般都係插到差唔多, 就拎出黎口爆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆