上一頁下一頁
發新話題

㩒住o黎口爆

收藏  |  訂閱
42  15.1k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-16 18:48 發表 查看引用來源

咁我想問,其實我地有分別嗎?🤨
本身嗜好就是做運動 一有空閒時間就想去健身室去跑步去游泳...
跟為了保持身材苗條穿衣服好看所以堅持修身的...
妳說一樣嗎?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-16 10:02 發表 查看引用來源
想女伴口爆但唔知點開口或者怕對方唔肯o既朋友, 俾樣o野你地參考啦
我本身並唔抗拒呢樣o野, 只係純粹貪玩...

是咁的, 老公仔冇錯係好中意口爆, 但都會有想插o既時候,
咁尋日做愛做o既事果陣, 好似平時一樣 ...
一路有追開你的post ,次次share有驚喜,你真係正到無法形容......你老公真係行運之人...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-16 18:47 發表 查看引用來源

Yes!
甚至有位朋友同我講(唔係樓上果位呀),
話個男人好鍚佢,原話好似係咩「懷住幸福感恩嘅心情去幫佢含」,自己都會好滿足咁話
甚至有少少潮潮地😂
係高潮個潮 ...
真係幸福嘅感覺

引用:
原帖由 katieW 於 2021-9-17 06:31 發表 查看引用來源

本身嗜好就是做運動 一有空閒時間就想去健身室去跑步去游泳...
妳說一樣嗎?
你意思係, 自己有興趣, 亦為左老公去做?

引用:
原帖由 leechi1978 於 2021-9-17 09:14 發表 查看引用來源
一路有追開你的post ,次次share有驚喜,你真係正到無法形容......你老公真係行運之人...
直頭係行運之人啦!
換著第二個老婆有冇得次次籐條打屁股做前戲?

射射朋友們   

不過對唔住啦, 我要收返尋日講過o既部份言論....
就係冇俾人拮拮其實真係唔得o既   
可能果個摔豆豆高潮實在太勁啦, 一整日諗起都心思思咁, 好掛住老公o既肉體   
夜晚唔拮返一次真係訓唔著...
屁股前日摔摔之前已經俾佢打o左, 尋晚只有打腳板啦
呢次就真係本來我並唔需要, 純粹滿足佢/ 俾佢興奮/ 幫佢進入狀態o既,
畢竟已經唔係十零廿歲   又前一日之俾我啜乾,
有樣o野唔知大家有冇發現, 就係男人一樣都係扯旗,
龜頭大小好似唔係次次一樣?
耐冇搞o野或者有反應但係性慾唔算好高漲果陣, 個頭好似係冇咁大, 定係我自己幻覺?
(請男仕們 confirm)
我覺得佢好似係咁... 俾佢鞭過之後佢扯得特別勁, 個頭特別大   
插得人地特別舒服

不過呢次拮拮代價都幾大, 除o左連續兩日要捱籐條之外,
仲俾佢話我chur 得佢太盡喎   週末要請佢食飯慰勞一下

引用:
原帖由 katieW 於 2021-9-17 06:31 發表 查看引用來源

妳說一樣嗎?
哈哈唔錯o既比喻, 我應該明你講咩

回返你之前個問題...
係, 我係中意o左果個味
淫囉! 你都係想咁講啫

引用:
原帖由 moliu1 於 2021-9-17 12:35 發表 查看引用來源

你意思係, 自己有興趣, 亦為左老公去做?
主要是老公吧 那是他的愛好
我承認很多時候為他這樣做的動機多半是想取悅他
也可以說 我著重性愛的氣氛遠多於自己身體上的感覺
興趣... 我是有興趣去研究口交這個課題 因為老公會開心
所有能讓他開心的事物我都有興趣想去了解一下 不單是性愛

為什麼會有上面那個問題 那是因為精液的味道確實苦澀
我只能說我可以接受它 但說不出我喜歡它
blowjob queen 卻好像品嚐美食一樣 所以我好奇罷了

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-16 10:02 發表 查看引用來源
想女伴口爆但唔知點開口或者怕對方唔肯o既朋友, 俾樣o野你地參考啦
我本身並唔抗拒呢樣o野, 只係純粹貪玩...

是咁的, 老公仔冇錯係好中意口爆, 但都會有想插o既時候,
咁尋日做愛做o既事果陣, 好似平時一樣 ...
講到尾,都係要你淫底先會畀老公口爆。
有啲野,迫唔到架。 😝

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-17 13:08 發表 查看引用來源
射射朋友們   

不過對唔住啦, 我要收返尋日講過o既部份言論....
就係冇俾人拮拮其實真係唔得o既   
嘻嘻不難想像   
胃口像妳這樣大的女生怎麼可能會容易滿足

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆