上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  437.9k

男田得田商場地下入面茶餐廳有個年輕美女經常逼爆心口,恤衫鈕都扣唔埋,真大波,應該系新移民,好靚女,好想扑佢😘😘 😘

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-27 17:28 發表 查看引用來源
支持行動,但如果直接約失敗左就斷後路😅約食晚飯飲小小酒,揾机會即興約可能成功机會大啲😜😜
約食飯都好既,好過直接問~

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-10-28 07:55 發表 查看引用來源
男田得田商場地下入面茶餐廳有個年輕美女經常逼爆心口,恤衫鈕都扣唔埋,真大波,應該系新移民,好靚女,好想扑佢😘😘 😘
係咪堅先!? 想搵日過去食飯

回覆 11# ho501501 的帖子

大约年纪?波路咩级??

回覆 14# Water_man 的帖子

恤衫爆鈕 正~
我好中意睇鈕「啦」~
朝朝撘巴士都有條後生女 我有機會就坐佢對面 因為佢多數坐樓下4人位 佢又中意著扣鈕衫 雖然無波….

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-10-28 11:33 發表 查看引用來源
恤衫爆鈕 正~
我好中意睇鈕「啦」~
朝朝撘巴士都有條後生女 我有機會就坐佢對面 因為佢多數坐樓下4人位 佢又中意著扣鈕衫 雖然無波….
可惜有啲女好鍾意著多件冷衫喺面, 雖然啲冷衫咁緊身會增加視覺效果

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-10-28 10:55 發表 查看引用來源
大约年纪?波路咩级??
二十五六咁上下

更新下各位
今日公司班c9去飲茶,咁我就自己去食茶記。可能精蟲上腦,開始對c9樓面講野口花花,不過佢對我口花程度仲勁,當中我覺得有暗示既部分對話內容:
我:食乜好,唔食快餐,有乜好介紹?
C9: 快餐啦,我叫到都唔食?
我: 好啦,C餐
C9: 信我D啦 (即時望住佢對波)
我: 咁D(肉絲炒麵),快,我肚餓。
C9: 餓?咁洗唔洗食住我先?(講完就行開左)

第二段,我食緊炒麵,C9行埋嚟,
C9: 點,好唔好食?唔夠叫我加,男人要夠飽先有力。
我: 都夠,幾好食,係多汁左d,成碟濕凹凹。(講時我無亂諗)
C9: 多汁又濕先好,容易入~口!
我:係既係既,但係攪掂軟哂喎~~d麵
C9: 得啦,同你整返硬~

咁上下既對話,然後我話有客送左西餅比我,聽日拎比佢,佢拒絕,我補句話lady m, 佢先話想試吓。

好既開始係成功既一半,睇嚟師兄可以簡定酒店
引用:
原帖由 Sennn 於 2021-10-28 15:45 發表 查看引用來源
更新下各位
今日公司班c9去飲茶,咁我就自己去食茶記。可能精蟲上腦,開始對c9樓面講野口花花,不過佢對我口花程度仲勁,當中我覺得有暗示既部分對話內容:
C9: ...

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-10-28 15:45 發表 查看引用來源
更新下各位
C9: ...
其實係唔係今晚已經食得啦,只要位C9唔係lady M,就已經可以出手啦師兄。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆