上一頁下一頁
發新話題

死魚 真係好冇癮

收藏  |  訂閱
98  18.3k

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-3-7 00:12 發表 查看引用來源
佢主動約你架,會唔會技巧出錯,佢唔舒服呀,唔識俾反應,可能佢少經驗啫,未知咩最享受
我又要你教我~㖿~

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-3-7 00:22 發表 查看引用來源

我又要你教我~㖿~
你係導師使鬼我教你咩

前戲其實唔係指只喺床上,而係整晚嘅安排同配合,下次試吓先食一餐飯再飲小小酒然後先上床,效果可能會好啲

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2022-3-7 01:11 發表 查看引用來源
前戲其實唔係指只喺床上,而係整晚嘅安排同配合,下次試吓先食一餐飯再飲小小酒然後先上床,效果可能會好啲
同意呀

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-6 21:35 發表 查看引用來源

我有過相似經歷,分別在於係SP身份。
答案衹有一個,人地個心吾係想同自己做,或者出於報復同自己上床。女人好多時收埋自己唔講
個女仔主動提出架喎

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-3-7 01:28 發表 查看引用來源

個女仔主動提出架喎
唔關事,大膽假設個女仔係同第二個一齊已經好耐,但冇名份,個男又當佢SP, 條女就想忘記尼個SP.
但尼條女其實一直有人追,咁去到一個點,條女就會主動約追佢既人爆房,以報復心情,其實一D都晤ENJOY, 仲要本身SP吾知。食佢條仔又唔知

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2022-3-7 01:41 發表 查看引用來源

唔關事,大膽假設個女仔係同第二個一齊已經好耐,但冇名份,個男又當佢SP, 條女就想忘記尼個SP.
但尼條女其實一直有人追,咁去到一個點,條女就會主動約追佢既人爆房,以報復心情,其實一D都晤ENJOY, 仲要本身SP吾知。食佢條仔又 ...
咁都有可能,係女仔自己知,兩個男人都係受害者

未去到 G 點, 條女無反應 ?

下次用震蛋,震陰唇陰核。
再唔得用偉妹。

大家 係咪諗多咗呢 ??
好大可能係個女人 仲處於保守佳段
只認為 做愛主要係傳宗接代 而不是歡樂嘅另一種方式 !
同男朋友做愛 目的只為對方開心 /可以俘虜男人及表達畀對方知道有重視對方 !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆