上一頁下一頁
發新話題

拍片

收藏  |  訂閱
65  27.0k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 21-4-2022 06:51 發表 查看引用來源

我覺得分別唔大, 雖然冇咁o既經驗, 但我覺得你會為o左影得好d 而個頭擰o黎擰去,
而因為你當時唔會睇到拍攝o既畫面你會更加分心去諗而家呢個角度o岩唔o岩, 駛唔駛再擰過d 再近d 再遠d 之類
為拍而拍, 反而更加唔en ...
拍片會成為證據'千萬不要做
陳冠希大家記得嗎?

-

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2022-4-21 07:35 發表 查看引用來源
拍片會成為證據'千萬不要做
陳冠希大家記得嗎?

-
無人叫你拍埋個樣

引用:
原帖由 chris4296 於 2022-4-20 10:39 發表 查看引用來源
C兄、就算想拍都要女伴願意、又要佢配合。所以非常羡慕C兄可以做到,所化時間非常重要!
女友同sp都肯拍嘅,我擺好D機就拍,冇特登拍佢大頭,而且過程又冇話再要set過機,冇破壞氣氛。佢地都有興趣睇返D片,因為可以睇返做嘅時候睇唔倒嘅角度。

引用:
原帖由 MAN818 於 21-4-2022 08:02 發表 查看引用來源
無人叫你拍埋個樣
吾拍樣咪睇吾到表情情感😎

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2022-4-21 17:22 發表 查看引用來源
吾拍樣咪睇吾到表情情感😎
聽聲和睇動作,如果系自己睇會回味返🥰🤭

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-4-21 17:27 發表 查看引用來源
聽聲和睇動作,如果系自己睇會回味返🥰🤭
如果女主角係老婆,男主角係其他人,個效果會更加好

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-4-21 17:40 發表 查看引用來源

點都好....安全起見,露閪,露波,露撚千萬不要露相😅😅

我試自己揸機自拍。跟返轉頭睇返。覺得有的似睇av 咁

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-4-21 17:53 發表 查看引用來源
點都好....安全起見,露閪,露波,露撚千萬不要露相😅😅
絕對認同,刺激還刺激,都要好好保護女性👍👍

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-4-21 17:40 發表 查看引用來源

當年我都有拍下一段影片,我邀請一個男人來我屋企,我哋一齊屌我老婆,首先我屌老婆,由佢揸機拍攝,當屌到一半,我哋就轉位,佢屌我老婆,由我揸機拍攝,我真係好興奮,到而家間中都睇番,好刺激好正。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆