上一頁下一頁
發新話題

問男士 (30-50歲請入)

收藏  |  訂閱
176  26.1k

回覆 3# 蛇貴妃 的帖子

30歲後,開始工作會忙,扑嘢少咗,
無廿幾咁玩得。。。

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-5-2 12:28 發表 查看引用來源

我冇講過硬唔起wo ,好易就硬到,性慾冇減,硬度持久力冇減,只係體力問題,冇以前咁多Q
呢個吾關體力事,無咁多Q已經係性能力下降了

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-5-2 12:28 發表 查看引用來源

我冇講過硬唔起wo ,好易就硬到,性慾冇減,硬度持久力冇減,只係體力問題,冇以前咁多Q
哈哈 sorr9ry 搞錯o左

太多疑惑嘛! 舉個例其實都仲係未明你地講o既體力 -- 係擔完泥/ 做完gym 果種攰?
比如咁講, 如果都係好易硬o既, 咁o係你地硬o左之後訓低淨係女上俾人騎, 又或者坐定定享受口爆,
咁係咪其實都可以多 q ?

聽講,對於大部份男人,40-55歲呢個階段係一個關口。即所謂嘅「男性更年期」。不過須留意,年歲只係一個相對嘅數字,每個人嘅生理週期都唔一樣。譬如我自己,我覺得自己嘅性慾一直冇咩大改變,不過我明白我自己嘅情況比較特別(嚴重性癮患者),冇參考價值。

我覺得若果身體機能正常,男人嘅性慾,仍會係處於活躍狀態。當然不能同青春期時代「處男性慾爆炸、精液谷爆春袋」嘅情況比較,但應該同後青春期階段(25歲打後)唔會相差太遠。至少,我係樂觀地咁樣覺得。

另一個值得考慮嘅嘢係,有冇一個(或多個)令佢興致勃勃嘅對象。咁呢樣嘢,又好睇身邊有冇啲誘惑到佢嘅嘢出現嘅。

樓上有C兄話30歲人開始就連晨勃都冇乜。我就想問,會否同生活上或身邊缺乏女色有關?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-2 13:03 發表 查看引用來源

太多疑惑嘛! 舉個例其實都仲係未明你地講o既體力 -- 係擔完泥/ 做完gym 果種攰?
比如咁講, 如果都係好易硬o既, 咁o係你地硬o左之後訓低淨係女上俾人騎, 又或者坐定定享受口爆,
咁係咪 ...
我講既體力,咪係男人撞女人個d 運動,做愛都要體力架,男上女下,後入,全部帶氧運動黎,除非好慢咁玩。

如果訓低比女騎,口爆,其實可以好快復活

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2022-5-2 12:53 發表 查看引用來源
呢個吾關體力事,無咁多Q已經係性能力下降了
我覺得關事,體力充沛個陣會多Q d。
返左成日工,或者做完運動跑完步,冇咁多Q

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-5-2 13:57 發表 查看引用來源

我講既體力,咪係男人撞女人個d 運動,做愛都要體力架,男上女下,後入,全部帶氧運動黎,除非好慢咁玩。

如果訓低比女騎,口爆,其實可以好快復活 ...
呢個同意, 做愛係需要體力o既

如果係咁o既話我唔介意多d 女上, 可能係我本來就好中意運動o既感覺
偶然攤o係度俾人插係舒服, 但我中意氣來氣喘成身汗果種feel

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-2 13:48 發表 查看引用來源
聽講,對於大部份男人,40-55歲呢個階段係一個關口。即所謂嘅「男性更年期」。不過須留意,年歲只係一個相對嘅數字,每個人嘅生理週期都唔一樣。譬如我自己,我覺得自己嘅性慾一直冇咩大改變,不過我明白我自己嘅情況比較特別(嚴 ...
哎呀又引返你出o黎啦 !

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-2 13:03 發表 查看引用來源

咁係咪 ...
如果唔係早一日做太多,應該兩至三係無問題.
利申:40歲既地盤佬

引用:
原帖由 du9lee 於 2022-5-2 15:57 發表 查看引用來源

如果唔係早一日做太多,應該兩至三係無問題.
利申:40歲既地盤佬
地盤佬應該好體力...鋤死人嗰隻😂😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆