上一頁下一頁
發新話題

突然好奇 : 姐姐們係對戰中 , 會唔會介意比人按頭 遮嘴 抓頭髮???

收藏  |  訂閱
187  18.9k

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2022-7-19 00:49 發表 查看引用來源
幫老公含緊果時, 佢會按我頭.
狗仔式時, 會捉住我手狂插.
這個是正常人做🥰🥰

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2022-7-19 00:49 發表 查看引用來源
呢兩招男人最喜歡用

引用:
按住你個頭口爆?😉
捉住手狂插,你係咪叫到拆天?😉

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-7-18 18:14 發表 查看引用來源
咁可能係要講下 , 因為係小弟大腦既畫面 , 其實扯頭髮係比較輕手 ...

就好似玩緊後入式 , 仔仔伏在係囡囡背上 , 突然想同囡囡 KISS一下 ,
就扯佢頭髮來調整角度 KISS上去 ...
點解唔再溫柔 D ??? 因為再溫柔 D ,  ...
你不如話扯佢耳仔...

即係我覺得呢, 後入式本來就係wild, 要溫馨甜蜜咁做愛早就面對面啦
男上(攬住插)又得女上(眼神+互摸)又得, 後入我都中意, 亦中意wild, 所以唔會呢個時候kiss
呢個pose 冇o野好得過一路拮一路打patpat 而且必須要用間尺木拍之類o既工具好大力咁打先有feel

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-19 08:50 發表 查看引用來源

你不如話扯佢耳仔...

即係我覺得呢, 後入式本來就係wild, 要溫馨甜蜜咁做愛早就面對面啦
男上(攬住插)又得女上(眼神+互摸)又得, 後入我都中意, 亦中意wild, 所以唔會呢個時候kiss
呢個pose 冇o野好得過一路 ...
咁加埋扯頭髪會唔會更high?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-19 08:50 發表 查看引用來源

要用間尺木拍之類o既工具好大力咁打先有feel
好大聲嘅啪啪聲

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-7-18 18:14 發表 查看引用來源
就好似玩緊後入式 , 仔仔伏在係囡囡背上 , 突然想同囡囡 KISS一下 ,就扯佢頭髮來調整角度 KISS上去 ...

如果都係唔得 , 咁掐住佢臉頰咁 KISS又得唔得???
AV情節😂
你唔會好粗暴嘅扯頭髮㗎?

引用:

必須要用間尺木拍之類 ...
蛇大應該要出動狼牙棒(好多尖釘)先心滿意足.

回覆 1# 代北集團 的帖子

有時都會幻想下既,haha

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-7-19 08:52 發表 查看引用來源
咁加埋扯頭髪會唔會更high?😉
有d 人或者... 不過我唔中意啫
你可以想像吓, 如果你都係留長頭髮, 狗仔咁趴o係度, 俾人o係背後扯你頭髮, 條頸咪忽然往後一chok 等於你要好大幅度咁顎高頭,
好似透唔到氣咁感覺係唔舒服o架...
真係後入到一半要鍚唔係話唔得, 不過可以扶膊頭或者其他地方咁解啫

三個選項要揀最中意o既只能夠係按頭
幫人含果陣俾人掃頭髮可以好sweet 但唔好好似檢查頭蝨咁o既樣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆