上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
131  22.2k

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-1 17:47 發表 查看引用來源
見到佢哋比你頂得舒服,自己都覺得high!😬
當然啦…大家一齊高潮🤩🤩

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2022-9-1 16:28 發表 查看引用來源
一有呢啲topic..即刻好期待蛇貴妃啲偉論🤣🤣
咁我收聲囉, 反正人地師姐已經咁有心機寫得咁詳細囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-2 07:26 發表 查看引用來源

咁我收聲囉, 反正人地師姐已經咁有心機寫得咁詳細囉
咁又唔好,蛇蛇總有特別見地!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-2 07:43 發表 查看引用來源
咁又唔好,蛇蛇總有特別見地!😬
咁我淨係講一句, 睇到啜男人腳趾果part 有少少turn off
我好愛好愛我老公, 呢樣絕對唔係假
我中意啜佢棒棒, 佢有本事又自己頂得順一個禮拜唔沖涼我諗我都會肯擺入口 - 但條件係直到終於捨得沖涼之前要分房訓!
但我唔會啜佢腳趾囉, 男人腳果陣味唔係臭, 簡直係酸o既

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-2 08:22 發表 查看引用來源

咁我淨係講一句, 睇到啜男人腳趾果part 有少少turn off
我好愛好愛我老公, 呢樣絕對唔係假
我中意啜佢棒棒, 佢有本事又自己頂得順一個禮拜唔沖涼我諗我都會肯擺入口 - 但條件係直到終於捨得沖涼之前要分房訓!  ...
咁即係你試過?😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-2 08:28 發表 查看引用來源
咁即係你試過?😂
No No No...
只係曾幾何時, o係一個狹小o既空間, 領教過男士除o左鞋之後果種酸醙味

回覆 1# 卓盈 的帖子

除咗啜腳趾,我同老婆已經做足晒,我覺得係雙方都好享受呢個體位,每次都叫到拆天😍😍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-9-2 09:10 發表 查看引用來源

No No No...
只係曾幾何時, o係一個狹小o既空間, 領教過男士除o左鞋之後果種酸醙味
咁如果洗乾淨呢?😬

引用:
原帖由 wetpete 於 2022-9-2 09:16 發表 查看引用來源
除咗啜腳趾,我同老婆已經做足晒,我覺得係雙方都好享受呢個體位,每次都叫到拆天😍😍
咁佢係咪好易就高潮?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-2 09:37 發表 查看引用來源
咁如果洗乾淨呢?😬
都係未必

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆