上一頁下一頁
發新話題

你地野戰會唔會玩到全裸?

收藏  |  訂閱
212  27.9k

引用:
原帖由 卓盈 於 2022-11-20 01:48 發表 查看引用來源

全港咁大好多地方都冇試過
咁夜仲唔瞓?聽晚開始有排忙喎。

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-11-20 02:24 發表 查看引用來源

咁夜仲唔瞓?聽晚開始有排忙喎。
我一向夜

係酒店露台, 對面有住宅, 要老婆全裸, 望住出面, 一面做, 好鬼刺激, 不過, 係以前既事, 而家唔敢, 手機拍照咁方便, 萬一比人影左, 咁就大......檸檬可樂.

引用:
原帖由 veryok 於 2022-11-20 04:15 發表 查看引用來源
係酒店露台, 對面有住宅, 要老婆全裸, 望住出面, 一面做, 好鬼刺激, 不過, 係以前既事, 而家唔敢, 手機拍照咁方便, 萬一比人影左, 咁就大......檸檬可樂.
以前器材冇咁好年代好玩啲, 最多俾人睇到, 好過俾人影低/拍到.

有咩令妳改變左? 😏
引用:
原帖由 卓盈 於 2022-11-20 01:04 發表 查看引用來源

我初時都唔得

去外地旅行,酒店就試過露台全祼,仲要係同隔離房個露台得半截玻璃相隔,搞搞下隔離走咗兩個鬼佬岀嚟,我老婆仲比佢哋揸佢對波添

引用:
原帖由 infantry 於 2022-11-20 12:25 發表 查看引用來源
去外地旅行,酒店就試過露台全祼,仲要係同隔離房個露台得半截玻璃相隔,搞搞下隔離走咗兩個鬼佬岀嚟,我老婆仲比佢哋揸佢對波添
我只係試過外國揸車去到路邊玩露出跟住全裸影相!
幫我吹埋!未屌過

引用:
原帖由 veryok 於 2022-11-20 04:15 發表 查看引用來源
我真係比人影過,網上見返自己

引用:
原帖由 卓盈 於 2022-11-19 22:59 發表 查看引用來源
我試過同一個男人,最初同佢後樓梯做愛,聽到有少少聲都會即刻停止走人。

後來久而久之,佢開始習慣,樓梯試過,之後停車場停左架車拉好簾試過,後來一步步加深,佢開始上飛鵝山玩,之後book 酒店係落地大玻璃前玩。佢覺得愈來愈唔 ...
下次可能係半夜D巴士

引用:
原帖由 infantry 於 2022-11-20 12:25 發表 查看引用來源
你都幾大方wo

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆