好奇一問 : 有無兄弟/姐妹鐘意 "喊驚式" 叫床??? ^.^

收藏  |  訂閱
17  3.3k

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-7 17:04 發表 查看引用來源
好多死忍難忍唔叫架
你咁勁都忍到咩?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-7 17:05 發表 查看引用來源
你咁勁都忍到咩?😉
忍到咬牙切齒, 唞大氣,個樣好過癮🤪🤪🤪

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-7 17:31 發表 查看引用來源
忍到咬牙切齒, 唞大氣,個樣好過癮🤪🤪🤪
搞到人咁仲笑?😬
有冇問佢點解唔叫?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-12-7 17:32 發表 查看引用來源
搞到人咁仲笑?😬
有冇問佢點解唔叫?😉
有.....佢哋話叫唔出聲😜😜😜

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-7 17:35 發表 查看引用來源
有.....佢哋話叫唔出聲😜😜😜
咁奇怪!😂

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-12-7 13:55 發表 查看引用來源
問兄弟 , 就梗係鐘唔鐘意對方咁叫拉 ;
問姐妹 , 就係問你地自己鐘唔鐘意咁叫 ...

作為 "清頭仔" 既小弟 , 首先開宗名義 , 我鐘意既 !!! ^.^

記得細個90年代果陣 , 電影時不時都會有一句 :
"唔好叫到喊驚咁 , 得唔 ...
囡囡嗌得越大聲,我就越興奮。

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-12-7 13:55 發表 查看引用來源

作為 "清頭仔" 既小弟 , 首先開宗名義 , 我鐘意既 !!! ^.^

我唔知乜野系"喊驚式"。之前同而家女友嘅呻吟聲都好Q正! 係忍唔住叫出黎果種,又夠嬌嗲,一聽到佢地D少女呻吟聲,碌J就勁硬😋

引用:

查實樓主聽過真正嘅喊驚未呢 ?

前往最後回覆