………………

收藏  |  訂閱
22  6.7k

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-2-28 14:10 發表 查看引用來源
今朝入黎呢度唔知彈左去咩廣告網,以為就甘香左。
好似琴晚已經係咁,如果睇唔到依個post,我仲以為係自己唔知幾時撳錯某啲廣告搞到中咗毒

回覆 9# 咸濕褓姆賤嬰兒 的帖子

同意!
而且188整個作風,唔算有特別吸引力,
大部份會員係舊論壇果邊移藉過來,
要有新人作風先要改變,整個版需要有"即時性"既不同新資訊,
先激發到有不同人關注,可惜188無呢方面目標。

引用:
原帖由 a-group 於 2023-3-1 09:25 發表 查看引用來源
同意!
而且188整個作風,唔算有特別吸引力,
大部份會員係舊論壇果邊移藉過來,
要有新人作風先要改變,整個版需要有"即時性"既不同新資訊,
先激發到有不同人關注,可惜188無呢方面目標。 ...
早幾年有師兄講過啦, 佢係為o左保住discuss, 就將d 所謂"唔好" o既版塊, 比如色情賭博抽出o黎,
成為o左今日o既 188, 而佢唔俾新會員加入正正就係想人流愈o黎愈少自己摺埋
所以你d 建議冇用, 根本唔會有人理

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-3-1 13:08 發表 查看引用來源

早幾年有師兄講過啦, 佢係為o左保住discuss, 就將d 所謂"唔好" o既版塊, 比如色情賭博抽出o黎,
成為o左今日o既 188, 而佢唔俾新會員加入正正就係想人流愈o黎愈少自己摺埋
所以你d 建議冇用, 根本唔會有人理 ...
呢個情況早知道, 簡單講珍惜現在玩得就玩唔好犯法就得.

。。。。。。。。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-3-1 14:47 發表 查看引用來源

有宇宙國安法咸濕唔生仔係犯法架,不過我地已經硬不起所以唔犯法,hahahha
我地已經硬不起 ? 唔係我哋, 唔好拉埋落水...

如果唔係你回應,確實我無留意,原來關閉了新會員呢一回事。另覓平台先可能係出路quote]原帖由 蛇貴妃 於 2023-3-1 13:08 發表 查看引用來源

所以你d 建議冇用, 根本唔會有人理 ... [/quote]

呢度有歌有片, 唔好咁快摺好啲, 周圍搵好煩.

如果咁關了都幾好呀....天意....
少左無謂既性幻想....都唔係咩壞事

,,,,,,,,,

前往最後回覆