上一頁下一頁
發新話題

人妻唔戴套+內射(人妻豐滿好好插)12頁最新updated

收藏  |  訂閱
213  141.9k

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-6-12 22:28 發表 查看引用來源
講起人妻,其實真的好過啲乜靚妹仔,除了窄沒其他快感。以前沒試過人妻真是唔敢講。試過幾件之後,愛上人妻。我發現,人妻真是唔抗拒內射,而且好淫蕩。各位師兄姊,有冇同感?
我第一件試是公司獎勵去大陸,10個幾,所有人都去ktv 穩 ...
去KTV揾人妻?即係揾媽咪?

寫到咁不如唔好寫!!

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-6-12 22:28 發表 查看引用來源
講起人妻,其實真的好過啲乜靚妹仔
你呢個講法, 即係用後生妹妹仔同冇咁後生o既女人比教, 後者剛好係結o左婚做o左人妻啦, 係咪咁?
如果係o既話, 咁你要o既意見就係其他人認唔認同年紀較大o既人妻係好過妹妹仔
我覺得係o架, 行為唔講, 我講o既係心態:
小妹妹好多都會用 "我俾佢乜野乜野" o黎去形容自己同人上床, 好似係一種恩賜咁
我好唔能夠接受呢個講法 -- 可能因為我都係上o左年紀果group
任何o既性行為就算係對人用口, 我理解都係俾自己o既一種滿足, 滿足唔一定係身體上o既快感
同人上床更加唔駛講, 舒服係雙方都有o既, 並唔係自己高高在上賜與對方一d 好處咁樣囉
年輕o既時候或者係被人灌輸一種思想, 女仔太容易同人上床等於蝕低俾人, 長大o左開始明白事實並唔係咁樣
開始識得放膽去表達, 去引導對方做自己想要做o既o野而唔係訓o係度等人插  
甚至(o係自己想搞o野而對方唔一定想o既時候) 做d 野去喚起人地o既性慾等等

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-14 13:59 發表 查看引用來源

你呢個講法, 即係用後生妹妹仔同冇咁後生o既女人比教, 後者剛好係結o左婚做o左人妻啦, 係咪咁?
如果係o既話, 咁你要o既意見就係其他人認唔認同年紀較大o既人妻係好過妹妹仔
我覺得係o架, 行為唔講, 我講o既係心態 ...
呢啲就真係過來人嘅分享!後生可能覺得自己年輕貌美,身材good fit, 同男仔做係益咗人,忽略咗其實呢啲係雙向,大家都有樂趣!即使肯做,亦都唔似人妻咁放得開,嘗試多啲唔同嘅體驗!當然亦有啲人妻性對手少,甚至乎得老公一個,咁就要睇佢老公識唔識玩!好多呢啲人妻可能好多嘢都未試過,一試過偷食就返唔到𨍭頭!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-14 14:12 發表 查看引用來源
呢啲就真係過來人嘅分享!後生可能覺得自己年輕貌美,身材good fit, 同男仔做係益咗人,忽略咗其實呢啲係雙向,大家都有樂趣!即使肯做,亦都唔似人妻咁放得開,嘗試多啲唔同嘅體驗!當然亦有啲人妻性對手少,甚至乎得老公一個,咁就要睇 ...
講到偷食我就唔回應啦
重點係人生經驗多o左, 對同一件事十年前同十年後o既睇法可以好唔一樣
曾幾何時, 我都有過有PE 堂果日就好唔想返學, 到而家訓少一兩粒鐘都要早d 起身做完運動沖個涼先返工
曾幾何時, 亦有過好唔中意星期一又要返去做奴隸幫人打工, 到宜家明知道冇OT 錢放假o既時候都會有衝動想做吓o野
上床都係一樣囉, 膚淺d 咁睇, 係為o左舒服, 想有得爽一下
慢慢地唔知幾時開始將佢睇成係一種同人交流o既行為, 一種表達自己內心世界o既方法

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-14 14:47 發表 查看引用來源

講到偷食我就唔回應啦
重點係人生經驗多o左, 對同一件事十年前同十年後o既睇法可以好唔一樣
曾幾何時, 我都有過有PE 堂果日就好唔想返學, 到而家訓少一兩粒鐘都要早d 起身做完運動沖個涼先返工
曾幾何時, 亦 ...
呢套理論幾特別喎!😬

回覆 15# 蛇貴妃 的帖子

專家級🫡🫡🫡🫡🫡🫡

聽蛇貴妃一席話.. 勝讀十年書👍🏿

回覆 1# dhcsistem1 的帖子

人妻要30-40先好玩,如果保養得好可以玩到50。人妻搞得掂好多可以內射好鬼爽。妹妹仔就係得個嫩口

引用:
原帖由 pkbor 於 2023-6-15 07:12 發表 查看引用來源
人妻要30-40先好玩,如果保養得好可以玩到50。人妻搞得掂好多可以內射好鬼爽。妹妹仔就係得個嫩口
師兄真係識食, 後生女好扭扭擰擰唔肯主動担, 中女就無呢啲問題, 直頭係追住你條撚含, 又識係你面前玩下露出走光比人睇, 滿足男人变態心理, 後生女無得比.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆