上一頁下一頁
發新話題

人妻個人妻

收藏  |  訂閱
104  64.6k

引用:
原帖由 samuelbe 於 2023-8-25 07:23 發表 查看引用來源

睇相都覺得應該幾好食,師兄就好喇
純粹巧遇,係自己有色心推動😝

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-8-25 07:48 發表 查看引用來源
哩位人妻好似約好咁喎😍😍😍
如關於工作有5,6次見...

引用:
原帖由 691108 於 2023-8-25 08:14 發表 查看引用來源

純粹巧遇,係自己有色心推動😝
正常吖!見到咁正唔起色心都唔係男人啦!最鐘意呢啲色心推動點推倒人妻嘅故仔!😉

人妻個人妻2

每次一提起阿V,佢眼神係有點古怪,感覺阿C同阿V(之前移民既人妻)可能有講過我.係第一次見面時,為免自己感覺被先入為主,也有說下次不如叫埋佢先生一齊黎,也可以大家比些意見.
佢無答我.

之後見果次,因為我有客預約,大家見都唔夠半個鐘到便走,都有講有笑.而佢有講某日想早d約,因晚上佢要同老公去朋友個結婚晚宴,我也說可以叫埋你老公黎喎,佢只說到時睇下點.

當日我地約左3點係西營盤某個街口見,而我早就座左係附近餐廳玻璃窗邊食緊午餐.大概是2點9過d,有架7人車停左路邊,見到就係阿C落車,我也望下佢隔離係咪佢老公,直角應該係,見佢老公落車行去後座同另一個男女傾計(估係fd或家人)佢老公好靚仔有型,身型似有操過,仲好白.之後見阿C同佢地say bye,而佢老公也示意一陣係到等,就渣車走左.阿C沿路向前行,我就出去搵佢.

引用:
原帖由 691108 於 2023-8-25 09:35 發表 查看引用來源
每次一提起阿V,佢眼神係有點古怪,感覺阿C同阿V(之前移民既人妻)可能有講過我.係第一次見面時,為免自己感覺被先入為主,也有說下次不如叫埋佢先生一齊黎,也可以大家比些意見.
佢無答我.

之後見果次,因為我有客預約,大 ...
就係影果張相果日?

好耐無睇過啲故事了🙏🏻🙏🏻

好正既分享。請繼續分享。

人妻幾正,好嘢要繼續分享👍

之後點?好似好好睇。

人妻個人妻3

見阿C自己一直向前行,我追前也坦白講剛才見到佢同老公,阿C話佢老公約左朋友見,所以唔一齊.我隨後講你老公有型靚仔呀,我係男人都望幾眼...阿C竟然窒我一句:咁你有無扯𣄃先.我當堂黎唔切反應,也講左句好彩我只對女人先扯,佢笑笑口啤住我,之後繼續傾有關事宜.中途也有講家事及其他野.

到17:30佢老公渣車來接佢,臨走時佢問我今晚飲唔飲野,我話你唔係要去婚宴咩?佢話去完都可以再飲.不過佢似有其他野想講.我地約左11點諾士佛臺見.

未到晚上10:30佢已call我,感覺帶左d醉意黎,我同佢座左bar枱高櫈飲,每當佢一撥頭髮,即聞到佢香水加佢獨有既女人味混合左既誘惑味.我地叫左杯long Island,對佢黎講應該夠晒暢所欲言,而我也帶點心懷不軌同佢飲. 大家有講有說,到後尾唔知飲左幾多杯,佢開始講佢老公,是講因為要貪靚,犧牲好多野.阿C就一直講,我就一直飲.起初以為佢醉先,原來大家都到頂.我話送佢回家,佢話唔想.我問咁想去邊?佢竟然說你知道的.既然是我知道,我就帶佢最近既維記,行到門口,我玩野問阿C,係咪無錯,佢笑笑口講左句今晚唔好返屋企....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆