上一頁下一頁
發新話題

女友吊帶絲襪的誘惑

收藏  |  訂閱
206  35.0k

引用:
原帖由 Little_T 於 2011-4-27 01:44 AM 發表 查看引用來源
吊帶絲又真係幾誘人ge
係呢, 你都買返對吊帶絲襪黎同男友玩下啦

其實我都想買吊帶黑c...想買靚既質地
有無人知道係邊度有得買呀...?

但又唔知係邊
引用:
原帖由 SexDevil 於 2011-4-27 01:47 AM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 wwweg6 於 2011-4-29 01:47 AM 發表 查看引用來源
其實我都想買吊帶黑c...想買靚既質地
有無人知道係邊度有得買呀...?

但又唔知係邊
我係男仔, 都有同人睇過絲襪, 如果你想買對平平地試著, 街邊好多都有, 40幾到70左右都有

如果你要靚啲既, 去sogo, 但要成百幾二百, 如果你要好靚好靚嗰啲, 要去啲名牌內衣褲店啦

成千蚊既都有

點解我要買靚既質地 係因為我下半身好肥
靚既質地通常有分size 嘛~

d多謝你解答
希望聽日我可以搵到...

我男朋友真係...唉
唔好性 又唔咪波
只係迷腳...可惜我...
wuuuuuu
引用:
原帖由 SexDevil 於 2011-4-29 01:57 AM 發表 查看引用來源

我係男仔, 都有同人睇過絲襪, 如果你想買對平平地試著, 街邊好多都有, 40幾到70左右都有

如果你要靚啲既, 去sogo, 但要成百幾二百, 如果你要好靚好靚嗰啲, 要去啲名牌內衣褲店啦
...

引用:
原帖由 SexDevil 於 2011-4-27 01:47 AM 發表 查看引用來源

整對紅色激d先

引用:
原帖由 wwweg6 於 2011-4-29 01:59 AM 發表 查看引用來源
點解我要買靚既質地 係因為我下半身好肥
靚既質地通常有分size 嘛~

d多謝你解答
希望聽日我可以搵到...

我男朋友真係...唉
唔好性 又唔咪波
只係迷腳...可惜我...
wuuuuuu

咁你男朋友都仲同你一齊, 即係好愛你啦哈哈,

咁你比啲心機減下肥ma:smile_o12:

引用:
原帖由 Little_T 於 2011-4-29 04:31 AM 發表 查看引用來源

整對紅色激d先
紫色都好正架:smile_o12::smile_o12::smile_o12:

踢下DEVIL先

唔知邊度有靚既吊帶絲襪買呢?:smile_41: :smile_41:

相???????????????

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆