上一頁下一頁
發新話題

暴露老婆 - p32 同老婆健康行山 + 相

收藏  |  訂閱
332  251.1k

Congratulations

引用:
原帖由 一二二一 於 2020-3-29 00:47 發表 查看引用來源
Ching 好想知道呢個續集係點
Sorry sorry 琴日貼完出黎,接完老婆返屋企忍唔住就搞番次回味回味所以冇post到

引用:
原帖由 kai9336 於 2020-3-29 12:24 發表 查看引用來源
應該嘈醒埋個朋友3p
邊個朋友就得我地3個,都已經參戰啦😍

回覆 186# lostergundam 的帖子

所以忍唔住偷影左。哈哈

講埋落去,不過事關太長啦,都要分多次post

講到阿瑩偷偷入黎摸緊老婆,轉頭阿瑩出聲講野。

阿瑩:又話拎under俾我?
老婆嚇一嚇即刻抬起頭,轉身望住阿瑩
老婆:喂喂喂 你做咩入左黎
阿瑩:你唔係唔記得左我等你呀,自己係到風流快活,睇你濕到咁。
阿瑩一路講一路摸緊我老婆下面
老婆:喂呀,唔好摸啊,我依家拎俾你啊,又啤住我,鬧我唔關門
阿瑩:我都出左黎囉,咁易算數啊,你繼續幫你老公含啦?
呢刻真係又興奮又尷尬。老婆爭扎唔俾佢摸 ,兩個推黎推去。

我:我係咪應該出去,讓俾你地呢?

老婆又啤住我,阿瑩見佢停左落黎,一野嘴左落我老婆到。老婆岩岩先幫我含緊,轉頭阿瑩就伸晒脷咁車埋老婆到。老婆呆左,但又冇反抗,慢慢仲好似配合阿瑩咁打車輪,阿瑩仲開始係老婆身上游走,又摸老婆對波。老婆依家岩岩背住我,我見機不可失,即刻扶住佢條腰就插入去,老婆鬆開口叫左出黎,大概老婆太舒服,對突然既3p完全冇反抗。

同平時推車唔同,老婆本身半挨半攬住阿瑩,冇得雙手扶住床,依家搞到好似我同阿瑩捉住老婆黎搞咁。慢慢大家就番好姿勢,阿瑩冇諗住出去放過我老婆,仲幫手除埋老婆條睡裙。我老婆都冇咩反抗,反而冇忍住自己d呻吟聲,阿瑩錫佢啜佢個胸,仲會扶左阿瑩個頭。見老婆咁爽,就捉住佢雙手拉起佢上身,等阿瑩易d啜老婆粒lin,阿瑩都好配合咁玩,仲伸埋手去捽老婆下面,搞到老婆叫到勁大聲,可能真係兩個人夾擊啦,老婆好快就話唔得,feel到佢下面抽搐,高潮黎左流勁多水。

老婆一高潮就成個人軟晒,成日挨左落阿瑩到,搞到阿瑩唔夠力,半跌半訓咁攤左落床到。原來阿瑩話老婆冇拎under俾佢,佢就冇著就咁出黎,佢一攤落床條裙縮左上去,就露晒出黎,同老婆玩既時候,佢自己都濕晒。阿瑩見我呆左望住,先發覺自己走晒光,即刻面紅紅想推開我老婆整番好。當然老婆唔會俾,要玩番佢啦

好正呀 ~ 期待下集

回覆 66# beatsaudio0 的帖子

我指上次拎口罩果次
Ching 同老婆大戰緊要
唔大戰邊有得我地J

好鬼正,本身睇你兩公婆玩已經正,而家好似仲多咗阿瑩玩埋一份😍

引用:
原帖由 一二二一 於 2020-3-31 00:52 發表 查看引用來源
我指上次拎口罩果次
Ching 同老婆大戰緊要
唔大戰邊有得我地J
哈哈 咁我要勤d出post囉

引用:
原帖由 春仔 於 2020-3-31 01:02 發表 查看引用來源
好鬼正,本身睇你兩公婆玩已經正,而家好似仲多咗阿瑩玩埋一份😍
依家呢個時期冇得旅行,困住係香港反而多左機會玩🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆