上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  51.5k

支持下aa兄先!:096:
我地揀好啦! 請到我個blog超下...:071:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-5-27 12:03 AM 發表
支持下aa兄先!:096:
我地揀好啦! 請到我個blog超下...:071:
收到..:041:

aa兄 , 早晨 , 我又黎 (痴) 你金糠 , 大家贏多d多d:098:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-5-27 11:53 AM 發表
aa兄 , 早晨 , 我又黎 (痴) 你金糠 , 大家贏多d多d:098:
早晨..唔好話(痴),大家合作啦...:036:  今日d馬仲難過上次,好多場出現亂局均勢,要好小心選幾場賭,唔好場場玩..:095: 更加要以小搏大

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-26 02:32 PM 發表
第3場 唔想打字,就咁提供 3超理想,8智勇非凡,9招積仔,搏冷W/P 3超理想,8智勇非凡
第7場 4飛快贏 計馬就呢組馬應該冇馬夠佢跑,但跑馬咁簡單就好囉, 4飛快贏排一檔搏佢被人困住冇位遲上或上唔切就肥囉,冷門我捉隻 ...
7場 "吳正常"你都吾要?:097:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-27 12:08 PM 發表

7場 "吳正常"你都吾要?:097:
隻馬我估佢今季夠皮..現在可能出黎求減分..:041:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 12:12 PM 發表

隻馬我估佢今季夠皮..現在可能出黎求減分..:041:
佢贏左一場...不過呢次用皇牌報名...腳可拖:097:

早晨啊!, 今日好似幾亂下, 場地又未明, 昨晚鉋左啲游水馬玩下, 但依家又天朗氣清, 好彩聽番場地讀數偏慢......今日小注玩下:122:

第一場"真如意"賺分有着數(上次入位今次都無加磅):097:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-27 12:16 PM 發表

佢贏左一場...不過呢次用皇牌報名...腳可拖:097:
小心分散你注意力..:026:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆