上一頁下一頁
發新話題

(原創獨家)WindowBlinds 6.02. build 74 Enhanced多國語言版(1月20日更新)

收藏  |  訂閱
305  78.2k

點解我每次patch個WbSrv.dll,佢都話cannot open the file?:043:
我左10幾次都係咁..:043:

甘解我變左...

回覆 #192 wai999999 的帖子

你選用咗主題未?若已選用都係咁即是破解失敗,先移除佢重新開機重新安裝再破解過~~

引用:
原帖由 變色龍 於 2007-12-26 02:10 發表
點解我每次patch個WbSrv.dll,佢都話cannot open the file?:043:
我左10幾次都係咁..:043:
都係破解失敗,先移除佢重新開機重新安裝再破解過~~

回覆 #190 信天 的帖子

信天哥我係咪一定要裝WindowBlinds 6.01.20 build 57 Enhanced多國語言,先可以用到WindowBlinds字型修改器呀,我試過,{你要去左面搵番主題嘅安裝位置!
\Documents and Settings\All Users\Documents(共用文件)\Stardock\WindowBlinds}..但係唔得呀,我想比張相你睇,但係我又唔識......我又怕我講得唔楚:035:

引用:
原帖由 man_@ 於 2007-12-26 20:12 發表
信天哥我係咪一定要裝WindowBlinds 6.01.20 build 57 Enhanced多國語言,先可以用到WindowBlinds字型修改器呀,我試過,{你要去左面搵番主題嘅安裝位置!
\Documents and Settings\All Users\Documents(共用文件)\ ...
其實舊版WindowBlinds一樣得,若你覺得WindowBlinds 6.01.20 唔好用可以轉番以前版本,其實除咗有多國語言外分別唔太大~

回覆 #196 信天 的帖子

你唔會咗我的啦.........我係想桌面D字靚D呀!...唔係唔好用呀..係我開WindowBlinds字型修改器用唔到呀..

回覆 #197 man_@ 的帖子

係咪所有主題都修改唔到?

記住全部要雙click至會有反應!

附件

引用:
原帖由 信天 於 2007-12-26 06:06 PM 發表
你選用咗主題未?若已選用都係咁即是破解失敗,先移除佢重新開機重新安裝再破解過~~
我唔明白 點破解>>>.<<<

引用:
原帖由 wai999999 於 2007-12-28 11:05 發表

我唔明白 點破解>>>.<<<

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆