上一頁下一頁
發新話題

一人一個床上趣事

收藏  |  訂閱
383  55.0k

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-6-11 18:16 發表 查看引用來源

個女仔勁怕醜。初時望都唔敢望,淨係望住我個樣,緊張(定係驚?)到塊臉紅卜卜,但開始錫小弟弟之後又好似好enjoy咁。唔知咁算唔算係俾到小弟好大剌激?

我自己記得,唔知點解小弟咁樣反而特別興奮。印象中,好似係小弟JJ最硬狀態一 ...
嘻嘻其實是的
當然我沒有那位blowjob queen 那麼淫 一天不吞精好像就會睡不好的樣子
但剛開始有替男人口交的初期 拋開棒棒的氣味和味道不說 其實還蠻享受有一根東西在嘴巴裡可以吮啜的 我指哪怕不是自己喜歡的人的性器官 單單是吸啜東西這個行為就挺enjoy

回覆 191# katieW 的帖子

其實女仔含羞替男士服務,係另一種刺激!可能比經驗豐富更吸引!你第一次含男友咁快射,應該係咁嘅原因!
原來師姐一早已經享受幫人用口!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 08:16 發表 查看引用來源
其實女仔含羞替男士服務,係另一種刺激!可能比經驗豐富更吸引!你第一次含男友咁快射,應該係咁嘅原因!
原來師姐一早已經享受幫人用口!😉
很難說是不是享受 但的確是件有趣的事
就是嘴巴容納著愛人最敏感的身體部位時 很清楚的感受到他會因我嘴巴一個很微小很微小的動作 受到刺激而有所互動
然後繼續為他的快樂而努力吮啜 愉快到了頂峰 射出濃濃的體液
味道雖然怪異 但也喜歡嚥下去來表達我對他的愛意 雖然筋疲力盡的他仍會在我嘴裡跳動著 雙手摸摸我的頭髮 感覺挺幸福的

回覆 193# katieW 的帖子

幸福嘅女人就係咁樣,令喜歡嘅人舒服,佢哋就開心!心理因素比生理因素重要!

回覆 190# katieW 的帖子

師姐係結咗婚先有性行為?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 13:13 發表 查看引用來源
師姐係結咗婚先有性行為?
是的
他是我第一個男人

也會是最後一個

回覆 196# katieW 的帖子

好難得可以保持到新婚先初夜!👍😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 13:59 發表 查看引用來源
好難得可以保持到新婚先初夜!👍😉
嗯... 坦白說手淫是有過的 不過只在外面按摩
有時是自己情不自禁 也有是給當時是男朋友的他用口時他按我的
是有過挺想要的 但最後都忍住了
就是想結婚的那天更有紀念價值嘛 像一個祭獻的儀式一樣
當晚可不是成功破處就睡覺的 完全沒有想自己有多傷有多痛 一直強忍住淚水和哭泣
讓他像正常做愛一樣做他要做的事 用行動來說明自己甘心完完全全的順從於他

回覆 198# katieW 的帖子

其實你同你好姊妹心態一樣,只要對方開心,就算怎樣痛苦也只當是對他的奉獻,表明自己對他的忠誠!這方面你們挺像的!😊

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-15 14:34 發表 查看引用來源
其實你同你好姊妹心態一樣,只要對方開心,就算怎樣痛苦也只當是對他的奉獻,表明自己對他的忠誠!這方面你們挺像的!😊
哈哈哈我地係咪天生一對呢
但分別在於, 如果我果個辣興我一樣會小9 佢, 呢個死淫K 淨係會對老公唯命是從

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆