上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  445.8k

曱甴想偷換概念,係無撚用架。

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-8-25 15:26 發表 查看引用來源

所以話你嘅才智同理解力唔止可以媲美美國總統特朗普,直頭有過之而無不及
你好L鳩屎架!
話只可以用Ⅴ7豬腐煲嘛!
我答左喇!你答我吖?!
無料扮四條!

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-8-25 16:38 發表 查看引用來源
曱甴想偷換概念,係無撚用架。
o畏!
既然你系雞版講愛國,你又咁中意話人過關/在大陸時,吾敢做衣樣果樣,你口講咁愛國,又知大陸叫雞打飛機犯法,你敢吾敢叫完雞,經過公安局話自己岩岩叫完雞?你敢吾敢去打飛機之時,call定公安舉報自己?連你咁L蠢都吾敢啦,就吾柒好話人吾敢!無料扮四條,屎柒頭!
仲話要雞版講道德,你呃蝦條時吾講道德?
你有L道德咩!禮義廉!?

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-8-25 16:36 發表 查看引用來源
如果香港某人去日本紅燈區玩,但佢係從事破壞日本既活動,比個性工作者同當地黑社會知道左。

然後那個香港低能說扑野就扑野啦,講乜野愛國呀。

我諗班日本人會當場打到個香港低能仔仆街 ...
但你吾L知,日本性工作者,系合法囉!
你呢?你在中國叫雞合法嗎?

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-25 17:08 發表 查看引用來源
andy_2008, 今日無出聲???
此膠帖,已經被我吊L到二個柒頭,
帖不成帖,安迪燈仲出黎托咩,吾好出現喇!

有條傻西躲係隔離酒店,永遠活係陰暗面。 仲以為自己好撚醒,真係可鳩憐。 平時係188的偉論,記住係深圳最多人既地方宣講,或者同公安講。 方便國民處理哩隻曱甴。

曱甴從來唔正視自己既破壞行為,任何國家都有權對付這班垃圾。

至於打灰機,最多咪困5天至15天反省一下。 曱甴做箇d野犯國安法暴動那些,10年起步吧。

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-8-25 16:59 發表 查看引用來源
你好L鳩屎架!
話只可以用Ⅴ7豬腐煲嘛!
我答左喇!你答我吖?!
無料扮四條!
Trump says, it is what it is

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-8-25 18:28 發表 查看引用來源
有條傻西躲係隔離酒店,永遠活係陰暗面。 仲以為自己好撚醒,真係可鳩憐。 平時係188的偉論,記住係深圳最多人既地方宣講,或者同公安講。 方便國民處理哩隻曱甴。 ...
有條傻西呢埋係香港(但吹自己係大陸),永遠活係陰暗面。 仲以為自己好撚醒,真係可鳩憐。 平時係188的叫雞史,記住係香港最多人既地方宣講,或者同國安講。 方便人民機關處理哩隻愛國嫖娼犯。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆