上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  445.8k

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-8-25 18:39 發表 查看引用來源
曱甴從來唔正視自己既破壞行為,任何國家都有權對付這班垃圾。

至於打灰機,最多咪困5天至15天反省一下。 曱甴做箇d野犯國安法暴動那些,10年起步吧。 ...
做咩又逃避自己叫雞史?
你既然擁有,你口中所謂既罪證,可解不去舉報,做個真正愛國者呢?鳩吹矛用啲。。。。自認的嫖娼犯!

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-8-25 20:10 發表 查看引用來源

Trump says, it is what it is
https://wealth.hket.com/article/2730946/數碼人民幣怎運作?
用戶私人DCEP電子錢包 有別PayMe

在「電子支付」(EP)方面,有人拿支付工具例如PayMe等與DCEP相比。其實他們之間的差異,在操作上可見一斑。DCEP是數碼通用貨幣,其支付平台毋須用戶預先與任何信用卡或銀行帳戶登記或綁定。實際上,它是用戶的私人電子錢包,「數碼貨幣」直接儲存在其中(即手機內),當錢包缺錢時,用戶才從其所選的帳戶添加,操作與實體錢包類同。

你認矮仔,認自己乜七都吾識,無鳩用正廢柴,吾知真系有其他app可以用,我考慮下,吾再恥笑你地咁少啦!😂😂😂

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-8-25 21:04 發表 查看引用來源
https://wealth.hket.com/article/2730946/數碼人民幣怎運作?
用戶私人DCEP電子錢包 有別PayMe

在「電子支付」(EP)方面,有人拿支付工具例如PayMe等與DCEP相比。其實他們之間的差異,在操作上可見一斑。DCEP是數碼通用貨 ...

之所以話曱甴唔知自己衰乜。 去會所出來玩一般是唔得閒理你的。

但好似鄭文傑哩種幫外國搞事,去過會所就死緊了。

繼續活係陰影吧曱甴!

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-8-25 22:03 發表 查看引用來源
之所以話曱甴唔知自己衰乜。 去會所出來玩一般是唔得閒理你的。

但好似鄭文傑哩種幫外國搞事,去過會所就死緊了。

繼續活係陰影吧曱甴!
有條傻西躲係香港(自吹糸大陸水療),永遠活係陰暗面。 仲以為自己好撚醒,真係可鳩憐。 平時係188的飛機史,記住係香港最多人既地方宣講,或者同國安講。 方便人民機關處理哩隻嫖娼犯。

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-8-25 21:08 發表 查看引用來源

你好L鳩屎架!
話只可以用Ⅴ7豬腐煲嘛!
我答左喇!你答我吖?!
無料扮四條!無間雞蟲!

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-8-25 22:39 發表 查看引用來源
你好L鳩屎架!
話只可以用Ⅴ7豬腐煲嘛!
我答左喇!你答我吖?!
無料扮四條!無間雞蟲!
答咗你啦.你唔明 Trump says, it is what it is 點解咩?

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-8-26 11:11 發表 查看引用來源

答咗你啦.你唔明 Trump says, it is what it is 點解咩?
人民銀行副行長范一飛表示,數碼人民幣是中國用作取代紙幣和硬幣的貨幣,除了保持現鈔的屬性和主要特徵,亦能夠滿足便攜和匿名的需求。數碼人民幣在支付的時候,毋須綁定任何銀行帳戶或銀行卡,跟現時中國流行的微信支付寶不同。
https://unwire.hk/2020/08/15/digital-rmb-trial-confirmed/life-tech/

美帝總統代表你?范一飛就代表央行喇,佢講比你條柒頭知,咩叫DCEP電子錢包!
你認矮仔,認自己乜七都吾識,無鳩用正廢柴,吾知真系有其他app可以用,我考慮下,吾再恥笑你地咁少啦!😂😂😂

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-8-24 13:09 發表 查看引用來源

電子貨幣都要經過電子平台去做交收. 隻死曱甴知咩係電子平台.成日話用電子錢包app
學人精忠愛國,乜L野系DCEP錢包都未知,就出沖出黎柒,你做岳飛都要做下功課架,再吾系,就學下偽真偽善,認識D所謂既關員,睇下幫吾幫到你條柒頭,不過到衣家為止,偽真口中既所謂關員,都幫偽善吾到喎!🤣🤣🤣

吾見andy_2008?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆