上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  891.1k

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-15 13:45 發表 查看引用來源

應該唔算多,表達方式比較含蓄,好似唔多敢講出需要
所以就要星哥嚟調校佢啦

引用:
原帖由 boar36 於 15/6/2021 13:47 發表 查看引用來源

所以就要星哥嚟調校佢啦
唔好講調教,引導下佢大胆講出要求啫。其實好多女士都被壓抑,只能夠以男人附屬品嘅方式生活,少數華人聚居嘅地方好多呢類問題,星加坡都係。

相信經過星哥嘅臨床引導,對性嘅體會 必定有另一番境界

引用:
原帖由 boar36 於 15/6/2021 13:56 發表 查看引用來源
相信經過星哥嘅臨床引導,對性嘅體會 必定有另一番境界
師兄真係誇獎,阿星其實好鬼門外漢,除咗一下深入之外都冇乜嘢識

回覆 2120# star_platina 的帖子

估唔到係咁,佢以為佢玩開Tim!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 15/6/2021 14:11 發表 查看引用來源
估唔到係咁,佢以為佢玩開Tim!😉
其實玩唔玩開都唔係重點,阿星只係佢哋人生入面嘅一段小插曲,帶俾佢哋少少嘅漣漪,令佢哋人生有少少唔同嘅顏色😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-15 14:15 發表 查看引用來源

其實玩唔玩開都唔係重點,阿星只係佢哋人生入面嘅一段小插曲,帶俾佢哋少少嘅漣漪,令佢哋人生有少少唔同嘅顏色😬
唔好睇小呢啲 小插曲 及 漣漪,往往會為當事人帶來一啲啟發同改變 .......  柳暗花明又一村

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-15 14:04 發表 查看引用來源

師兄真係誇獎,阿星其實好鬼門外漢,除咗一下深入之外都冇乜嘢識
其他唔知啦,只是一招深入己令到榴槤國幾位靚女的難捨難離,就知這招利害程度😃

回覆 2128# r6654c 的帖子

矛錯,同意師兄嘅觀點!!

引用:
原帖由 boar36 於 15/6/2021 14:28 發表 查看引用來源

唔好睇小呢啲 小插曲 及 漣漪,往往會為當事人帶來一啲啟發同改變 .......  柳暗花明又一村
師兄乳帶幾關喎😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆