上一頁下一頁
發新話題

魔頭好友論馬區

收藏  |  訂閱
4.0k  625.4k

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2020-2-12 09:27 PM 發表 查看引用來源 當家猴王贏得比預期輕鬆 呢組除左跳出世界外其他馬真係水
日前無暇回覆,賽前覺得當家與跳出情況少許類似橫財與喜蓮,並非後者之後特別進步,前者贏近乎必然,尤其是後者加分。另一場明月光早一場坐包廂應贏未贏遇同一批對手應該大熱竟然有超過20倍,今年最離奇,可證蘇保羅冇飛馬唔使驚,星期日準備賭R6心多多,同場大摩有各取所需,上仗稍失望可能休息不足,計實力跑一千相信無對手,反之增程則難猜,感情分,兼顧,蒙古王夠準亦要,美麗滿紛看不透,近兩仗很差但降班。

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2020-2-14 10:18 PM 發表 查看引用來源 女皇銀禧杯馬王再撼爭分奪秒  
感情上當然想馬王贏返場  

呢場反而有興趣睇兩位阿JOHN另外嗰兩隻今場係乜嘢跑法 旺蝦王初上千四而上次被抽秤 唔係神仙保住相信田雞係咁大 不過咁 如果呢場又唔放又可以大條道理話初 ...
理性上馬王亦似可贏番場,上仗回起一大截只差最後幾步,跑千四氣量要求較低,估計會比季初那場好,贏啦。爭分奪秒今季保持水準連番奪標但非再進,跑千四不足挑戰馬王。常感恩上仗似再進,今季未能應付一千,是否表示可上千四?可博一席。

引用:
原帖由 鴻略 於 2020-2-14 11:33 PM 發表 查看引用來源  
理性上馬王亦似可贏番場,上仗回起一大截只差最後幾步,跑千四氣量要求較低,估計會比季初那場好,贏啦。爭分奪秒今季保持水準連番奪標但非再進,跑千四不足挑戰馬王。常感恩上仗似再進,今季未能應付一千,是否表示可上千四?可博 ...
個人覺得呢場常感恩最好守二疊有Cover

上場步速 慢/中/快 當然係自己走 隻馬本身稍為留住應該更見威力 呢場馬王喺度我希望魔頭指示放頭開順步 始終已經證明左留一留效果麻麻

金杯其實都無乜懸念 時時精綵喺香港跑千八打上無馬夠佢撼 嫌無肉食唯有買指定時時第一拖另外兩隻三重彩 龍鼓飛揚早已講呢隻唔簡單 雖然最低分但勝在當打 老苗搏馬唔會理乜嘢評分 本來另一隻係諗幸福分享 但二千只喺打比跑過毫無威脅 不如攞返時時嘅宿敵鷹雄 近仗叫做跑起狀態 依家肯定唔係時時手腳但入P相信唔難 其他馬實在揀唔落手😑

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2020-2-15 04:21 PM 發表 查看引用來源 金杯其實都無乜懸念 時時精綵喺香港跑千八打上無馬夠佢撼 嫌無肉食唯有買指定時時第一拖另外兩隻三重彩 龍鼓飛揚早已講呢隻唔簡單 雖然最低分但勝在當打 老苗搏馬唔會理乜嘢評分 本來另一隻係諗幸福分享 但二千只喺 ...
亞軍始終以添滿意機會較高,以近兩次二千表現計,其他質新馬應難挑戰,川河與鷹雄又向下。

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2020-2-15 01:10 AM 發表 查看引用來源  個人覺得呢場常感恩最好守二疊有Cover

上場步速 慢/中/快 當然係自己走 隻馬本身稍為留住應該更見威力 呢場馬王喺度我希望魔頭指示放頭開順步 始終已經證明左留一留效果麻麻 ...
再看上次,常感恩被追貼甚至追過後再度帶開其他對手而跟貼爭分奪秒,可以多點期望。

全日重心尾場 志在四方同開心好玩一定係頭二選 都唔浪費口水 至於三選就決定揀輝煌星 如果聽日繼續有雨 佢嘅機會就提升 各位應該仲記得前季最後一場韋賊點贏 嗰日就係有雨 今季只跑兩場又係賺體力 抽11檔更好易走生位 另外隻將耀馬本身個韁口難搞 落返千四係咪會好啲唔敢講 不過睇上場經典一哩似乎腎虧潘都幫唔到好多 最多四重彩腳

引用:
原帖由 鴻略 於 2020-2-15 11:13 PM 發表 查看引用來源  

亞軍始終以添滿意機會較高,以近兩次二千表現計,其他質新馬應難挑戰,川河與鷹雄又向下。
布文唔過嚟騎已經係唔揀嘅理由 上次董事杯雖然話一哩短啲但都無理由跑到包尾 今季最fit時間過左

傳承終於贏了✌️

嘉應之星直情近唔到:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆