上一頁下一頁
發新話題

對不起,我愛你 (全文完) + 刺激的巴士旅途 p.37 #546

收藏  |  訂閱
953  68.4k

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-3 01:33 AM 發表 查看引用來源
咁我係唔係,應該依家著住條un un好似model咁出去行個catwalk,重要唔關門,睇下今晚有無餐食....可能3p添..哈哈!!!
哈哈,3p都幾刺激
我去訓喇
byebye

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-3 01:37 發表 查看引用來源

哈哈,3p都幾刺激
我去訓喇
byebye
好啦 !!! gd night 公主...祝好夢...:smile_o09: 抽下水先...哈哈

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-3 01:35 AM 發表 查看引用來源

HB 今日有話我
他說他唔介意

不過我都好内疚....
我明白你的內疚,但只要退一步再看看事情,情況不是你想得這樣差的。無論如何我都會支持著你。(記著喔)

一開始黎...應該唔會太多架:smile_13: :smile_13:

加油
希望有日公主進化到與網民同樂:smile_o09:

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-3-31 11:37 PM 發表 查看引用來源
雖然今日HB好忙,不過他知道我只有今日先得閑,所以就算幾忙都抽時間見我。最近HB唔穿西裝,今日他穿了shirt + 黑皮樓,好型仔啊。 我一去到相約地點,就見到兩頭望的HB,他在找我呢。我走到他的面前,給他一個微笑 ...
無事的

你咁熱衷上床運動, HB 怎捨得你喎 :smile_40::smile_40::smile_40:

晨早支持下....可愛嘅不再喊包公主...支持一下...哈哈!!!good morning...support lovely anti-cryingbread princess....support you...haha!!!(超爛英文)

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-3 01:35 AM 發表 查看引用來源

HB 今日有話我
他說他唔介意

不過我都好内疚....
:smile_40::smile_40::smile_40:
講左幾日內疚, 對不起,  M 完未呀 ?

你想點賠罪呢 ? :smile_04::smile_04::smile_04::smile_04:

你都係想有下次姐

支持你呀
當愛人一個,真係咩都會願意..:smile_o09:

玩到手扣我諗樓主你都好high

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆