上一頁下一頁
發新話題

着校服攪嘢經驗1,2,3,4,5,6

收藏  |  訂閱
281  92.8k

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-22 21:23 發表 查看引用來源
第一次跪低含會唔會好怕醜?😉
這個當然覺得羞恥啦🤪🤪含過後佢會覺得有成功感🥰🥰🤭🤭

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-22 21:33 發表 查看引用來源
這個當然覺得羞恥啦🤪🤪含過後佢會覺得有成功感🥰🥰🤭🤭
正呀!我果個第一次唔敢望住我!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-22 21:34 發表 查看引用來源
正呀!我果個第一次唔敢望住我!😉
初次偷吃無論男女都係正常反應啦....🤭如果敢望,佢就係老手啦🥰🥰

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-22 21:45 發表 查看引用來源
初次偷吃無論男女都係正常反應啦....🤭如果敢望,佢就係老手啦🥰🥰
咁又有道理。😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-22 21:46 發表 查看引用來源
咁又有道理。😬
這個是我分析認為啫…不代表什麼🤪

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-22 22:00 發表 查看引用來源
這個是我分析認為啫…不代表什麼🤪
你咁有經驗!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-22 22:00 發表 查看引用來源
你咁有經驗!😉
小小啦😅😜

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-22 22:04 發表 查看引用來源
小小啦😅😜
咁謙呀!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-22 22:05 發表 查看引用來源
咁謙呀!😉
事實...這裡有好多師兄更利害🤔🤔

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-22 17:58 發表 查看引用來源
乖乖女先好,纯情正經,任你點舞!更有征服感!如果未拍過拖仲正!自慰冇所謂,妹妹仲係咁窄先重要!
分享(3) 另一次嘅著校服搞野經驗啦...

今次係車震,有次接咗女友放學,就車咗去一個無人嘅地方度攪野,女友係第一次玩車震,冇預早話佢知,睇住佢又怕醜又尷尬嘅反應真係好過癮!

初初响前座一邊kiss一邊隔住校服摷佢對波,跟住拉高條裙,扯低佢條底褲卒佢隻鮑,佢好驚出面有人見倒,猛咁話唔好啦,返屋企先啦,你好咸呀,成日想撥開我隻手,我索性唔理咁多剝咗佢條底,擘開佢大髀,近距離欣賞下佢已經開始濕嘅鮑,跟住用震旦不停刺激佢粒蒂,睇住D汁慢慢滲出嚟,整濕埋座位,真係好Q正!

呢個時候我就同佢去咗後座繼續,我半剝佢校服同個bra,啜玩兩粒pink"的",粒"的"一早已經凸起晒,我再啜就更加凸,我碌埋褲,比碌J佢玩,仲教佢要整D口水落我碌J度按摩,然後幫我含,正到爆,整到我碌嘢好Q硬! 好想入啦!

我坐响後座疏化,教佢面對面坐上黎,就咁入咗去,教佢做自已上下係咁陏,越陏越快,好刺激! 好彩架車頂夠高,冇撞頭。跟住轉姿勢,佢訓响疏化,我响上面壓住佢。玩咗一陣,最後出車外玩,佢好怕比入見倒,唔係好想响外面玩,但又比我半推半就叫佢扶住車尾,我就即刻拉高條裙,拉低佢條底褲到大髀,由後面入,呢個時候天色已經如暗淡,所以特別刺激,我猛由後面抽插,佢由怕醜慢慢變到好high,好努力咁想壓住D呻吟聲,呢D反應真係正爆,過一陣就令到佢高潮痙攣,感覺到佢入面一下一下咁收縮,好似迫我射精咁樣,我都忍唔住即刻抽出黎,佢又同一時候高潮腳仔軟,坐在响地上,我就成機射向佢面上,有D精仲滴咗响佢校服度,然後要佢幫我奶乾淨!

果次真係其中一次好Q正嘅經驗!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆